IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/иена

Iwo бих искал да попитам ти какво чакаш ..??
    И обясни ми защо имаш изтрити постинги от форума днес..
    Защото аз ги прочетох ..а сега ги няма ???
    Що за човек и кой човек си ти ???
    По принцип нямам нищо лично против теб - дори си ми симпатичен ..но защо неправилните ти постове са изтрити ..??Примерно за днес за профита ти и т.. н .Не е добре така - не мислиш ли ??
    Успех !!

Коментар

• GBP/JPY

Продадох - грешка ще изляза и неграмотен на всичко отгоре.

Коментар

• GBP/JPY

Правете пари несе карайте. В тая връзка продох GBP/JPY и влизам в дълга.

Коментар

• eur/иена

чакаща добавка дълга 135.44

Коментар

• eur/usd

Марлос ..- няма проблем човече ..
            Така да е както казваш , но се разкри кой си .. !
            Не ти издържаха нервите и отреагира и то на нормални неща ...Не се тревожи -нормална реакция на засегнат човек !

Коментар

• ПК

..."iwo - за твое сведение един 4 дневен курс за "Вълните на Елиът" + 10 диска в Ню Йорк струва "само"
              2999 $ Така,че Иво ......"

Ами иди в Ню Йорк, тука няма кой да ти се върже на такава сума :-))

Коментар

• коко

ако имаш пари за харчене - варианта с кооператива не е наи удачното решение - направи една платформа към някоя западна , едно пиранско ип , хвани бг програмисти да ти "подобрят успеваемостта" и жули здраво кожи на играчите - тия за 1-та година можеш да им хакнеш сметките на демо а те да си мислят че са на реал все едно ще ги профукат

Коментар

• eur/usd КОКО

Докторе, ако знаеш к'во тъпо парче си...
                  Д-р Цървул ще поставя срокове...

Коментар

• eur/usd КОКО

Коко разбирам ,че може да има възпрепятстващи обстоятелства ,но ..написаното е редно да се изпълни .Когато човек не го изпълни олеква ..-говоря по принцип !
                    Що се отнася до Варна ..каква работа мислиш че имаш там ..???Не ти го пиша случайно ..но ти сам ще разбереш .!

Коментар

• кика

ама каки ти излекува ли си хемороидите

Коментар

• iwo

Iwo, много съм млад приателю, нямам достатъчно опит да се пазя от себе си, затова съм възложил тази задача на брокера под формата на стоп.

Майтапа на страна, не е стоп, а насрещна, а на това ниво се отменят аргументите ми за влизане в позиция.

Успех

Коментар

• eur/usd

покупка е/и135.74 , покупка е/д1.2982 - две позиции без стопове и таргети за днес по първата добавки на всеки 30 пипса надоло по 2

Коментар

• Е/$:Марио Димитров

Димитров твое право е да си кажеш мнението, но да пишеш на човек който е създал този форум ,че му се чудиш за това че споделя мнение е малко казано арогантно ..
                            След като някой е създал нещо то той има ангажимент към създаденото ..ако е човек на място, а аз считам че Караиванов е на място ,а и всички го знаем.Независимо какво е мнението му -верно или не ..
                            Безгрешни хора няма ..
                            И ако можеш спри с подмазването .Знам че ще се засегнеш, но преди това виж ,че си прозрачен и се мазниш ..
                            А не е необходимо това .

Коментар

• кОКО

Брато ако искаш да пробваш дали съм мъж вземи си малко вазелин и ела да опиташ как е.

Коментар

• eur/usd

петрола я подкрепя напълно като слогжим и ниските капиталови потоци а и качването на двоиката нагоре позицичта си я бива ама за какъв ти е стопа

Коментар

Working...
                                X