IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E/$ bnight

To i moiata e edna...
    Imam otkrita na 1.3023.

Коментар

• E/$

според GGG ще обръща при 030 или 050 а аз съм къс но незнам дали е грешка

Коментар

• E/$

NONAME според мен ако мине 1,3030 няма да има проблеми до 1,3060 но има вероятност да обърне от тук на юг затова се чудя какво да си правя с позицията Която е с т/п точно 1,3060
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Глупости

Подкрепа , а не съпротива

Коментар

• E/$

Privet na vsi4ki.
            Kakvi sa prognozite vi za max e/$ za dnes ?
            Uspeh

Коментар

• GBP/CHF

Зтворих втората 1/4 на на 2.2503 от 2.2613 +110п.
              Поставих лимит за покупка на 10к при долар/суис на 1,1845 ( 1,1840 е сериозна съпротива). В тази двойка съм къс от 27.01.05
              с 20к от 1,1853. Сложил съм таргет 1,1852.

Коментар

• GBP/JPY

Magelan имаш маил. Някои да има идеи за е/$ щото държа дълга от 1,3020 и се чудя какво да я правя.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• GBP/JPY

не готино да се оставя без надзор PC-to и аз вчера се ощетих така. Междодругото в момента се пресичат две лини на съпротива, една на седмична графика и една на часова, така че аз лично ще изчакам да видя някаква посока над 199.50 или под198.50

Коментар

• За всички желаещи

"Magelan - майлът който виждаш е истински,както и името ми.Можеш да ми пишеш на него. А цената на курса е 400 евро за две седмици х 5 работни дни и х 7часа дневно - общо 70часа."

Препродавам курса на петър. 5 листа х 0.05лв. = 0.25лв. Това е цената на ксерокопие на "лекциите" му. Самите лекции не струват и толкова.

Коментар

• GBP/JPY

добро утро и успех на всички днес. Kamen по някога този карък може и да е късмет на мен от стоп ми се е разминавало на един пипс. Желая ти късмет и не се ядосваи.

Коментар

• GBP/JPY

Добро утро. Бях поставил т/п на къси 10к от 198,08 на 197,26 и сега видях , че не ми е изпълнен за 1п.
                        Каръка си е карък. Затова скъсих още 10к от 198,84. Обща позиция 20к ср. цена 198,46.
                        Пожелавам лек и профитен ден с по-малко нерви !!!

Коментар

• Добро утро на всички! GBP/JPY

dobro utro i ot men i uspeshen den na wsichki
                          dyrja dylga 5 k GBP/JPY ot 197.47 target 199.35 ako wyrne ste dobavqm
                          2k 198.07
                          3k 197.45
                          3k 197.72
                          4k 197.07
                          stop 196

Коментар

• Добро утро на всички!

В случай, че мнението ми представлява интерес за някой:
                            1. Смятам, че до края на седмицата ще се коригираме малко.
                            2. Вероятно ще пробваме хидроизолацията на 1,29 - засега изглежда добра.
                            3. Днес няма да е зле да следим какво ще кажат:
                            а) чичко Алан - по-точно как ще го каже...(дано да не е настинал...
                            б) от BOE - по обед може да има искрици по кабелите (дано не стане късо съединение
                            Феновете на долара (знам че има оцелели да не се увличат много...
                            Успешен ден на всички.

Коментар

• кОКО

Ще съжаляваш за думите си лайно

Коментар

• кОКО

Нема а съ пуашиш боклук ще те потърся скоро.
                                Надявам се да ти е истински номера.

Коментар

Working...
                                X