IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петър Караиванов

Наистина съм изкарал курса при теб и “лекциите” ми, както писах са 5 листа а не 5 страници, като не съм писал какво е H&S двоен връх и двойно дъно .
    Вярно е , че заплащането е 50% в началото и 50% в последния ден, но не е вярно, че “няма човек който да не го е направил, защото явно са останали доволни” и след като “просто следваш логиката”, би трябвало да знаеш кой съм аз. Няма смисъл да пиша с истинското си име, защото в този форум освен теб друг никой не ме познава. А колкото до връщането на пари ти сам не си вярваш, камоли аз.

Успех на всички

Продължавам да предлагам "лекциите от курса" безплатно, вие ще решите дали струват парите, които Петър Караиванов иска

p.s.
    Г-н Караиванов, побързайте да кажете, че курса не е само теория, а има и много практика. :-))

Коментар

• gbp/jpy Петър

Аз също смятам, че средносрочно двойката е за нагоре ( декември писах , че очаквам успешен пробив на 205 и до края на год. очаквам 210), но мисля , че ще видим 197,40-60 там ще закрия позицията.

Коментар

• Петър Караиванов: GBP/USD

Имах предвид последното движение.
        Както и да е. Не смятам, че развитието за което говориш ще бъде толкова безоблачно и преждевременно. Все пак благодаря.

Коментар

• GBP/USD

l0 - според мен започваме развитие в 3-та от 3-та в Седмична, което означава "дупе да му е яко на $ "
          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Петър Караиванов

Kamen - без да се опитвам да ти влияя , но според мен паунд/йена е с таргети 199.30 , 199.80 , 200.60 , 201.40/50 , 202.70 , 203.50
            Аз също играх къс с млка позиция от вчера, но я затворих преди няколко минути в предвид изнесените за Япония данни от тази нощ за БВП.Дори не вярвах че днес ще мога да затворя на 0 тази позиция но добре е , че обират Стопове в кабела.На 197.60 и на 198.10 имам лимити за покупка.
            Убеден съм че ще вземеш правилно решение.Успех

Коментар

• Петър Караиванов: GBP/USD

И аз ще чакам от евтините кабели - ако се наложи ще товаря и на 1,8600....
              Между другото, след като става въпрос за вълни на Елиът - Някой може ли да ми каже на коя вълна се намираме в момента (имам предвид впечатляващото движение в е/д от последните дни).
              Предварително благодаря.

Коментар

• Петър Караиванов

И на мен таргета за последната 1/4 е там, но избързах, защото съм къс в паунд/йена
                ( ще гоня около 100-120п).
                Желая ти успех !

Коментар

• GBP/CHF

Kamen - поздравления, но аз още стискам 1/3 от късите GBP/CHF от 2.2659 и мисля да изчакам поне до 2.2350/70

Коментар

• Супер промоция БЕЗПЛАТНИ ЛЕКЦИИ

Ето Ви и информация къде бихте могли да се запишете на курс за "Вълните на Елиът" в САЩ - цената неможе да не Ви хареса :-)

http://www.elliottwave.com/specialof....aspx?code=edu

http://www.elliottwave.com/specialof....aspx?code=edu

Коментар

• GBP/CHF

Закрих третата 1/4 на 2,2426 от 2,2613 +187п

Коментар

• GBP/USD

Идеална възможност за покупка на ефтини GBP/USD от нива 1.8850 , 1.8770 и 1.8720 се отваря в близките часове, а на всички които са къси в GBP/CHF и GBP/CAD - честито и не бързайте да затваряте печелившите позиции.

Коментар

• Нов FOREX анализ

Не се сдържах и продадох от 1,3013, стоп 1,3055, цел - неясна(но много надолу).
                          Работа и заплата?

Коментар

• Нов FOREX анализ

Пичове, вчера гризнах дървото с еврото, стопа на 1,3020 замина. Това не ме притеснява особено, чакам удобна възможност пак да скъся със стоп 1,3050 и съветвам всеки да направи същото - рискът е приемлив, а потенциала на къса позиция е голям в момента. Наистина се чудя(без да искам да обидя някой) как може да се удължава еврото при тази техническа картина. Aud/Usd пък направо реве за продажба, проби си солидната подкрепа при 0,7825 и вече даде заявка за 0,77.Паунда ми се вижда по-сложен, технически е за нагоре и там не ми се пипа, много палав е станал.
                            Затворих австралиеца къс от 0,7859 на 0,7830 и купих, но се отказах бързо след пробива на съпорта.
                            Успех на всички!!!
                            Работа и заплата?

Коментар

• Днес

Здравейте Спекуланти.
                              Днес търговията ще бъде рейнджова в тесни граници поне до 15.30ч когатоще бъдат публикувани даните за :
                              1.Начално жилищно строителство -за януари
                              2.Разрешителни за строеж -за януари
                              3.Индустриално производство - за януари в 16.15ч
                              4.Степента на използване на капацитета - за януари в 16.15ч

и разбира се изказването на Алън Грийнспан пред бюджетната комисия на сената започваща в 17.00ч БГ време.
                              Тогава се и очаква едно раздвижване на пазара, като основен фактор ще бъдат думите на шефа на ФЕД.

Коментар

• yen

данните доказват,че Япония е в рецесия. Стопове са докарали eurjpy до тук.

Коментар

Working...
                                X