If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Евро за продажба от текущи нива(1,3208-10), стоп 1,3227, цел 1,3175.
Кабел за продажба от1,9075, стоп 1,9090, цел 1,9040.
Паунд/йена за продажба от 199,50, стоп 200, цел - многоооооооо надолу, но на първо време 198,30.
Кенгуру за продажба от 0,7880, стоп 0,79, цел 0,7815.
Лека вечер на всички, докторе сори ако с нещо съм те ощетил някога аз също лично не съм голям оптимист честно казано но поемам риска. И винаги така съм правил просто винаги обичам да има риск и тръпка, надявам се да се запознаем някога.
Имах три ударени стопа и затова вчера рискувах яко с дългият паундйена оня ден ударих джакпотна с къси доларйени и тнт но съм в плюс и то доста от цялата операция иначе не трябва да се играе така, признавам вчера направих голяма глупост въпреки че това ми изби загубите
Ще успееш , само не си променяй схемата , нали видя как се върна еврото от 1.27 и си имахме вече и 1.3270 , не знам какво си ги направил онези евра , за които бе писал че са ти на 5 цифри загуба , но ако си ги удържал браво.
КОКО )) КОКО ) Не искам да изразя с думи това ,което мисля ,но щом колегата, който ще оглави начинанието ти е бъдещ психолог ...работата НЕ е на добре ..но ти си знаеш !!
Успехи и на теб ти желая !!!
Коментар