If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
SwinG
Daywalker: gbp/usd
Daywalker и за мен там някъде трябва да обърне кабела - имам поставени два лимита за сел - 10к sell на 1.9190 и 15к на 1.9222. Стоп на 1.9240. Единият е вече на път да се изпълни)
Успех!
Hari, ako eur trygne na sever 6te te vikat ot EU da im pomaga6 6toto 6te im trjabvat magii za da si opravjat ikonomikata.
O4akvajte v ranni ponedelni6ki zori rally na eur/usd.
Коментар
L.J.
gbp/usd
na 4 chasa mislq che navlezr v 5-tata valna i shte probva oshte malko da kachi do 1.9185-9200 posle eventulno reverse na trend-a
Aide obyrnah platnata pri vyprosnata dvoika buy aud/usd 0.7860. vlizam i za lihvichka malko..da ima 50% ot akaunta. Ako se izdynq nqma da se vidim skoro
kolegi i az sym s udaren stop v taq dvoika, sled kato bqh na prili4en profit .... : (
ama na pusta al4nost... i az mislq 4e ste pada i to mnogo, ama otkyde ste po4ne e vyprosa? ve4e zalagam na 1,9190 - 1,9220 zonata da obyrne po-seriozno
Не мога да разбера защо са се навили толкова хора че долара ще поскъпва. Как да стане това, като не виждате ли че при такива данни които аха, аха уж са хубави не иска да поскъпва. Ако е трядвало да поскъпне пущината да са го направили до сега. Истината е че след като не го прави значи ще пада, просто няма трети отговор. На седмична графика това според мен си личи много добре, ако не точно сега то след няколко ще започнат и първите индикации за изстрелването на еврото на север т. е. падане на долара. Не ангажирам никого с мнението си и пожелавам успех на всички участници във форума.
Смятам че е по-добре да се дават мнения и прогнози тук отколкото да се обсъждат правомощията на френският президент.
На 4ч е за наникъде Марио но незнам думна ми 100д и ми е вътрешно та се надявам да пада, защото не харесвам операцията изваждане. А иначе ще пада според мен но докъде незнам
Коментар