IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/usd

Днес кабелът ми взе един стоп, но пак го скъсих на втория опит на 1,9150(стоп 1,9165). PPP, поздрави за входа.
    КОКО, от кога си във Варна?
    Работа и заплата?

Коментар

• gbp/usd

Да бе удари го и аз отворих нова къса от 52 без стоп

Коментар

• gbp/usd

KOKO otigravaneto vi ima logika, 1.9150 si e cifra ot vsqkade, samo stopa mi se struva mnogo blizo pri tozi triagalnik. Petak e, ne mi se plashta suap i ne riskuvam nikade. Uspeh!
        Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
        Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• gbp/usd

10к къси от 1.9156
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• $

Spored teb shte probie li 1.4800 ili sega da vlizam na dalga pozicia?

Коментар

• EUR/USD

Shte ima zasmukvane nagore mnogo skoro! 1.34 ne murdat do sedmica.Posle se otkriva prostranstvo do 1.37. Tva e mom4eta. Oshte edna korekcia nadolu i wlizam long

Коментар

• gbp/usd

Дон Хуан да видях я но ако сме в е вълничка трябва да пробие надолу уж но аз сложих близък стоп ако стане беля

Коментар

• $

Jordan - много са факторите.Не ми се изброяват защото трябва да тръгвам.
                  Но ето ти една сериозна причина - след тези данни за САЩ след като не купуват $ значи ще го ПРОДАВАТ.
                  Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Петър

Мерси, но повече нямам какво да кажа, пък и съм малко зает

Коментар

• Петър

РРР - отворих ви темата във форума - http://www.investor.bg/Comments/View...ID=3764&LRID=0

Коментар

• gbp/usd

na 5 min ima oformena triagalna formaciq
                        skoro trqbva da q probie
                        Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
                        Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• Петър

Петре, съжалявам но се нервирах. Спирам.

Коментар

• Франкофон

Франкофончо, имам Bachelor Degree in International Relations and Economic, Masters Degree in Political Science, в момента работя върху Ph.D. in Political Science.
                            Нито една от дипломите ми не е от БГ и не съм си плащал на професорите за взимане на изпити. Не мисля че нещо ми куца, особено образованието.
                            А ти сам отговори на въпроса ми. Не обявяват война, понеже знаят че решението няма да мине през Конгреса и предпочитат да използват незаконни методи. Точно това е причината Рузвелт да изчака Пърл Харбър (за който е бил предупреден) за да се намеси във войната.

Коментар

• $

Petre kakvo te kara da mislish che dolara shte se vdigne dnes predi zatvariane?

Коментар

• КОКО

Здравей!
                                Петре, тия от Азия дето ще се събират утре-вдруги ден могат ли да измислят нещо, което да измени кардинално настроенията?

Коментар

Working...
                                X