IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Viktor

Ти май четеш както дяволът чете евангелието. Ако четеш както трябва,
    ще забележиш, че казвам, че канадският долар поскъпва КОГАТО
    ПОСКЪПВА ЩАТСКИЯТ ДОЛАР. ДОРИ СПРЯМО САМИЯ Щ. ДОЛАР. Така
    че в момента канадецът поскъпва с по-бързи темпове от щатския
    долар. Само дето не ми е ясно толкова ли е трудно да се прочетат
    две изречения и половина без да се търси под вола теле...

Коментар

• Дон Карлос

Доне , нещо не те разбирам .Ти чакаш още от началото на май месец 1.1450-1.1550 цитирам те

Форум: Валутна Търговия Пуснато на: 12:21:22 ч. | 04.05.2006 Заглавие: vhk
      Здравей! Късно видях въпроса ти, рядко влизам тук.
      USD/CAD го виждам 1.1450 - 1.1550 в рамките на около
      месец +- десетина дни. Дай боже и да е по рано.

Потърсих ти този пост ,още тогава ми се стори не в ред .И сега все още твърдиш че канадския долар пада спрямо щатския ? 1.0964 това падане на канадския ли е ?Спри се малко бе човек !

Коментар

• Дон Карлос

Тя икономиката на Канада мръдна напред от съвсем други неща , но официално се смята че е понеже имат петрол , а иначе е резултат от случката с Близнаците на 11 септември.
        D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

Валютный стратег Стив Пирсон из HBOS говорит, что сохраняет длинную позицию по доллару. Он отмечает, что рост доллара на прошлой неделе привел к том, что «валюта оказалась в непосредственной близости к критическим уровням и следующее движение на фигуру в любом направлении определит тенденцию. Для нас прорыв ниже максимума, достигнутого после урагана Катрина на $1.2590, подтвердило гипотезу, что главная вершина по евро уже сформирована и началась стадия снижения с начальной целью $1.1643 для начала», говорит эксперт. «Подтверждением этой идей служит техническая картина по CHF, NOK, SEK, индексу доллара, GBP/USD где уже состоялся прорыв ниже соответствующих уровней.»

Коментар

• Daylight

Канадският долар е много "специален". Това че се влияе много от цената на петрола
            всички го знаем. Но той изключително много се влияе и от цената на щатския долар.
            По начало Канада е едно умалено копие на САЩ. Всичко, което става при големия
            брат, дава отражение в увеличени размери при малкия. Спомни си анекдота, че когато
            в САЩ кихнат, в Канада хващат пневмония. Така че, когато поскъпва щатският долар,
            поскъпва и канадският. И което е огромния парадокс - много често и спрямо самия щ.
            долар! Часове наред съм прекарвал пред монитора за да следя движението на двете
            валути без да мръдна и съм се убедил в това. Разбира се далече не винаги става така.
            После бавно настъпват корекции, консолидации и нещата си идват на мястото.
            В случая за поскъпването на канадеца, което започна в петък има още една важна причина.
            Много добър фундамент - безработицата. Нощес го отиграха и азиатците, днес европейците
            го доотиграха, гръмнаха стопове и така.
            Забелязваш ли какво става в последните минути?! Пада щ, долар, пада и канадския. И то
            срещу щатския!
            Успех ти желая!

Коментар

• При USD/CAD както е трагнал е възможно и пробив на 0930. Мислех да търся дълга при нива 0950 но засега ще изчакам да видя някакво потвърждение. Интересно защо CAD не се страхува от изказванията на ФЕД и опастността от повишаване на лихвите в USA.

Пускам една графика която направих миналата седмица.
              http://cdg.hit.bg/forex/usdcad.gif
              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Re: Koko

Първоначално изпратено от supertrader
                Петрола май се кани да цъфти на седмична , ще си пробие подкрепата , като гледам как купуват канадския срещу щатския , много ненормална работа и канадеца ще прави фрактал на 1.0910 така го дава по демаркер приспособлението.Някаква кривотия като ново дъно под дъното.С този петрол ще стане нещо , очевидно много са го налели а пък интереса им да го бутат нагоре не реща купувачи там да им го купуват.
                Naistina iako sa nalapali petrola i se ma4at da go butat nagore zorlem.I ako slu4aino tragne da pada butnat niakoi laf na onzi nebrasnatia .Koeto i darji kanadeca .....za sega .O4akvam skoro tova da prikliu4i.

Коментар

• v12

в някои банки са им забранили да гледат футбол , сигурно не са много доволни и може да си затворят позициите ..
                  D.Y.F-091066

Коментар

• При двата гола долара пада с по 3-4 пипа. Ще видиме как е ако те вкарат хехе.

Коментар

• Цял свят гледа футбол и пазара не помръдва.

Коментар

• Re: Georgi

Първоначално изпратено от mitak1969
                        ......................... Истинана е че може да се предположи но не и да се познае курса.
                        Е това ми хареса, отворя ли позиция, която ми се струва глупава - печеля, мисля ли я много - батак.
                        Всичко е постфактум! Няма НИКОГА пълна познаваемост!
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Koko

Петрола май се кани да цъфти на седмична , ще си пробие подкрепата , като гледам как купуват канадския срещу щатския , много ненормална работа и канадеца ще прави фрактал на 1.0910 така го дава по демаркер приспособлението.Някаква кривотия като ново дъно под дъното.С този петрол ще стане нещо , очевидно много са го налели а пък интереса им да го бутат нагоре не реща купувачи там да им го купуват.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Georgi

......................... Истинана е че може да се предположи но не и да се познае курса.
                            Е това ми хареса, отворя ли позиция, която ми се струва глупава - печеля, мисля ли я много - батак.
                            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Georgi

Аз несериозни и дългосрочни позиции ги отварям много малки и мнооого на минус да отиде все тая , оправят се после ако не са големи. А дългосрочно с много да търгуваш или трябва от Луната да си паднал или пък да нямаш нервна система. Иначе за всичко си има моменти и за плитък стоп , за без стоп , за лимит насрещен но по две. Истинана е че може да се предположи но не и да се познае курса.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Днеска само гледам, гледам и кво гледам, и аз незнам
                                http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

Working...
                                X