If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Varna mnogo si prav kabela moje oba4e da vliza v 3ta ili 5ta valna i da e za nagore koeto da izkara paundiena na varha. Za tova sam oshte dalag tam plius kas v evro i aud
Uspehi
Пичове, дайте вместо да се умува над разни конкурси, спорове и т.н. да си дойдем на думата. Някой беше предложил тук да се пише за идеи за търговия с двойки, които наистина плачат за игра.
Бях постнал графика на кенгуруто, където то ОЧЕВИДНО е за продаване със стоп над 0,8.
Бях постнал графика на паунд/йена, където е очевидно, че в момента двойката се намира в много деликатна ситуация и бях убеден че ще се оттласне от месечната тренд линия около 203. Сега обаче виждам, че на месечна долар/йена заформя двойно дъно(освен това се опря в малка тренд линия в 104,35) и вместо 190 може да видим 210 - 220 при пробив на 203-204. А и кой е казал, че задължително йената ще поскъпне този месец. Историята познава и обратното.
За паунд/швейцарец не бих казал, че е за скъсяване в момента.
За евро/долар съм съгласен, че може да се продаде сега със стопче 1,3310 и цел 1,31.
Дано да съм бил полезен, успех на всички!!!!
тя на тази линия и трябват още две отстрани за влаковете на бърза помощ
Коментар
Железничара
Прогнози
Абре, момци, не ми се бъркайте в работата, бре, объркахте ми главата с вашите релси и проценти. Я си я знам работата и ще ги пускам влаковете по разписание и на север, и на юг, а вие си гледайте форекса и всяка жаба да си знае гьола.
Ха със здраве, и умната!
Коментар
Прогнози
Сори, да се чете - Hold long GBP/USD - едно съм мислил,друго съм написал !
една мисъл от кенеди ще я изкажа по смисъл - с времето се научих че за постигането на дадена цел има много пътища - пробив това е един от пътищата които си си избрал сам
IO -разписанието ти изпреварва влаковете , търси такива входове , които да са съобразени с нежеланието на някои хора в момента да ти продадат евтини евра , нито пък евтини долари , и забележи че в петък пак имаше колебание относно това коя посока да хванат , а относно японските бързи влакове историята помни случаи , когато са ставали евтини и имам съмнения че разпределителя движение им е позволил да развият по-висока скорост , за да бъдат отличени и запомнени понеже дълго и упорито изоставаха и това че набраха скорост в последствие може да бъде изтълкувано прекалено в техен ущърб , когато движението бъде насочено в обратната посока.Та разпределител движение е решил ,да го забави понеже се притеснява релсите да не прегреят , когато пусне влаковете в друга посока .И нека не забравяме , че един от служителите в администрацията на Буш бе информирал пресата , че последния и хората му тогава се готвеха да удължат релсовия път с 20% , това ме кара да си мисля , че може да изкочат и още релси и движението на север да бъде продължено. А на пътниците, които обичат да пътуват на дълги разтояния, бих препоръчал да не вземат по много багаж за южните влакове , но да пътуват по спокойно защото по време на пътя няма да им бъде студено ще получат добри лихви.А онези анализатори от онази банка , която предсказа 1.60 някога , най-вероятно ще им се наложи да се скрият малко и те си знаят после как да се появят и да познаят курса за утре , ама когато вече сме вдругиден .
D.Y.F-091066
Коментар
Кибик
до FOSTARFX
"пробив на волатилността"
Обясни с двадесет думи ако е възможно, извини ме за несхватливостта и малкото опит.
fostarfx, би ли обяснил какво разбираш под пробив на волатилността?
Посочи ми моля те някаква литература, която да погледна.
Благодаря ти предварително.
Коментар
Gost
CTC - коректни модератори
Г-н Матеев,
Отново заблудавате аудиторията, това не са Ви студентите от ТУ-Габрово. Между другото не съм г-н, а г-жа и се дръжте по-прилично с дамите...
грешиш Иво, в основата си всички професионалисти мислят по един и същи начин и имат едно и същи разбиране за пазара! Като започнем от Билл Уилямс, Лари Уилямс, Томас Демарк, Александар Елдер, минем дори през Глен Нили, Ганн и т.н.....
всичките до един говорят за едно и също нещо, но го казват по различен начин, на мен ми отне 2 години за да разбера че в крайна сметка всичко е едно и също и във всички книги пише едно и също... всички системи стъпват на едно и също. мога да ви го кажа с едно изречение... казва се "пробив на волатилността" ... това е клуча към бараката и всичко е базирано именно на тези две прости думи за които ми трабваха 2 години четене.
незнам може някой от вас да са го разбрали по рано...
Разписание на някои влакове, както ми се привидя:
Товарен AUD/USD тръгва от или над* 0,7900 тази седмица, пристига на 0,7400 в края на март**.
Бърз EUR/USD тръгва от или над* 1,3250 тази седмица, пристига на 1,2600 в края на март**.
Експрес GBP/USD тръгва от или над* 1,9250 тази седмица, пристига на 1,8400 в края на март**.
Пътнически USD/CHF тръгва от 1,1700 или 1,1600 тази седмица, пристига на 1,2100 в края на март**.
Поради студената вълна (No 6A-cb-Fq), има вероятност да бъде тотално объркан графика най-вече на японските супервлакове...
Забележка:
(*) - от 50 до 150 пипса в зависимост от категорията на трен(д)а.
(**) - или когато стигне.
Може да пуснат и извънредни по празниците...
Коментар