IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прогнози

КОКО , а какво се случи с къите кабели от 1.9075- нишо не казваш за тях ?

Коментар

• Прогнози

"The two most important things in the market are price and time, and of the two, time is the most important..." W.D.Gann

Коментар

• Прогнози

Varna mnogo si prav kabela moje oba4e da vliza v 3ta ili 5ta valna i da e za nagore koeto da izkara paundiena na varha. Za tova sam oshte dalag tam plius kas v evro i aud
        Uspehi

Коментар

• Прогнози

Пичове, дайте вместо да се умува над разни конкурси, спорове и т.н. да си дойдем на думата. Някой беше предложил тук да се пише за идеи за търговия с двойки, които наистина плачат за игра.
          Бях постнал графика на кенгуруто, където то ОЧЕВИДНО е за продаване със стоп над 0,8.
          Бях постнал графика на паунд/йена, където е очевидно, че в момента двойката се намира в много деликатна ситуация и бях убеден че ще се оттласне от месечната тренд линия около 203. Сега обаче виждам, че на месечна долар/йена заформя двойно дъно(освен това се опря в малка тренд линия в 104,35) и вместо 190 може да видим 210 - 220 при пробив на 203-204. А и кой е казал, че задължително йената ще поскъпне този месец. Историята познава и обратното.
          За паунд/швейцарец не бих казал, че е за скъсяване в момента.
          За евро/долар съм съгласен, че може да се продаде сега със стопче 1,3310 и цел 1,31.
          Дано да съм бил полезен, успех на всички!!!!
          Работа и заплата?

Коментар

• алл

лека и успешна седмица

Коментар

• Прогнози

тя на тази линия и трябват още две отстрани за влаковете на бърза помощ

Коментар

• Прогнози

Абре, момци, не ми се бъркайте в работата, бре, объркахте ми главата с вашите релси и проценти. Я си я знам работата и ще ги пускам влаковете по разписание и на север, и на юг, а вие си гледайте форекса и всяка жаба да си знае гьола.

Ха със здраве, и умната!

Коментар

• Прогнози

Сори, да се чете - Hold long GBP/USD - едно съм мислил,друго съм написал !

Коментар

• fostarfx

една мисъл от кенеди ще я изкажа по смисъл - с времето се научих че за постигането на дадена цел има много пътища - пробив това е един от пътищата които си си избрал сам

Коментар

• Гара разпределитена:

IO -разписанието ти изпреварва влаковете , търси такива входове , които да са съобразени с нежеланието на някои хора в момента да ти продадат евтини евра , нито пък евтини долари , и забележи че в петък пак имаше колебание относно това коя посока да хванат , а относно японските бързи влакове историята помни случаи , когато са ставали евтини и имам съмнения че разпределителя движение им е позволил да развият по-висока скорост , за да бъдат отличени и запомнени понеже дълго и упорито изоставаха и това че набраха скорост в последствие може да бъде изтълкувано прекалено в техен ущърб , когато движението бъде насочено в обратната посока.Та разпределител движение е решил ,да го забави понеже се притеснява релсите да не прегреят , когато пусне влаковете в друга посока .И нека не забравяме , че един от служителите в администрацията на Буш бе информирал пресата , че последния и хората му тогава се готвеха да удължат релсовия път с 20% , това ме кара да си мисля , че може да изкочат и още релси и движението на север да бъде продължено. А на пътниците, които обичат да пътуват на дълги разтояния, бих препоръчал да не вземат по много багаж за южните влакове , но да пътуват по спокойно защото по време на пътя няма да им бъде студено ще получат добри лихви.А онези анализатори от онази банка , която предсказа 1.60 някога , най-вероятно ще им се наложи да се скрият малко и те си знаят после как да се появят и да познаят курса за утре , ама когато вече сме вдругиден .
                      D.Y.F-091066

Коментар

• до FOSTARFX

"пробив на волатилността"

Обясни с двадесет думи ако е възможно, извини ме за несхватливостта и малкото опит.

Коментар

• fostarfx

fostarfx, би ли обяснил какво разбираш под пробив на волатилността?
                          Посочи ми моля те някаква литература, която да погледна.

Благодаря ти предварително.

Коментар

• CTC - коректни модератори

Г-н Матеев,
                            Отново заблудавате аудиторията, това не са Ви студентите от ТУ-Габрово. Между другото не съм г-н, а г-жа и се дръжте по-прилично с дамите...

Коментар

• до иво

грешиш Иво, в основата си всички професионалисти мислят по един и същи начин и имат едно и същи разбиране за пазара! Като започнем от Билл Уилямс, Лари Уилямс, Томас Демарк, Александар Елдер, минем дори през Глен Нили, Ганн и т.н.....
                              всичките до един говорят за едно и също нещо, но го казват по различен начин, на мен ми отне 2 години за да разбера че в крайна сметка всичко е едно и също и във всички книги пише едно и също... всички системи стъпват на едно и също. мога да ви го кажа с едно изречение... казва се "пробив на волатилността" ... това е клуча към бараката и всичко е базирано именно на тези две прости думи за които ми трабваха 2 години четене.
                              незнам може някой от вас да са го разбрали по рано...

Коментар

• Гара разпределитена:

Разписание на някои влакове, както ми се привидя:
                                Товарен AUD/USD тръгва от или над* 0,7900 тази седмица, пристига на 0,7400 в края на март**.
                                Бърз EUR/USD тръгва от или над* 1,3250 тази седмица, пристига на 1,2600 в края на март**.
                                Експрес GBP/USD тръгва от или над* 1,9250 тази седмица, пристига на 1,8400 в края на март**.
                                Пътнически USD/CHF тръгва от 1,1700 или 1,1600 тази седмица, пристига на 1,2100 в края на март**.
                                Поради студената вълна (No 6A-cb-Fq), има вероятност да бъде тотално объркан графика най-вече на японските супервлакове...
                                Забележка:
                                (*) - от 50 до 150 пипса в зависимост от категорията на трен(д)а.
                                (**) - или когато стигне.
                                Може да пуснат и извънредни по празниците...

Коментар

Working...
                                X