IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="VIP"]Ujas ....
    ne ochakvah da ima tolkova prost narod tuk !
    ili mai-kato gledam vsashnost ste ne poveche ot trima chetirima, ama pak laete kato laterna i se sazdava sumatoha vse edno ste mnogo !

[quotequote]

Не, не са трима - четирима, само един е. Много рядко към него се
    присъединява още един. Това е стар трик на вечния АСТОР, а имено -
    един регистрира няколко ника и в даден момент започва поток от
    словоблудство, което създава впечатление за масово, надделяващо
    мнение по даден въпрос. Ако питаш защо го прави, отговорът е
    прост. Някой или някои няма интерес от това форумът да е място за
    творчески дискусии, обмяна на опит, за израстване на новите, да им
    бъде помогнато, така като навремето и на мене ми помогнаха
    опитните колеги, когато бях нов и съвсем бос. Очевидно някой няма
    интерес да има добри трейдъри и техния брой да се увеличава
    непрекъснато. Кой - можеш да си отговориш и сам. Затова приятелчето
    създава и този хаос тук. Може и да му плащат, не зная.
    Но във всеки случай, не вярвам да не ти е направило впечатление, че
    щом се наложи, на Хоската му се "притичат на помощ" я Мечо П., я
    absfr.../каквито там букви бяха/ или пък и двата ника. Не двамата, а
    двата ника.
    Та така. Само дето приятелчето очевидно е позабравило, че го знам
    кой е. Та да си прави добре сметката и да не прекали.

Коментар

• Xoskata,
      Molia te ne mi pravi kvalifikazii. ! Az igrraia na pazara ot okolo 5 godini i poviarvai mi ne se slagam v grafata profesionalist ili amatior ... az sam si az s opredelen stil i ideia za igra ! Neka ne se pravim na po-veliki ot pazara za tova che sme hvanali 100 ili 1000 pipsa ! Poviarvai mi parvo e smeshno i vtoro izlishno !

Първоначално изпратено от Хоската
      VIP, ти не си глупак,разбира си,просто си аматьор,който копира стила на Коко,но се дадявам да си извадиш сам поуките от тези твои погрешни отигравания

Коментар

• VIP, ти не си глупак,разбира си,просто си аматьор,който копира стила на Коко,но се дадявам да си извадиш сам поуките от тези твои погрешни отигравания

Коментар

• Първоначално изпратено от ombre1
          Здравей аз от скоро се занимавам с Forex и се опитвам да науча колкото мога повече попаднах на тоя форум случайно и въпрки това съм научил някой неща от тук, но бих искал да чета и някои друг а още по добре други форуми където има хора които наистина разбират, за това искам да те помоля ако можеш да мидадеш линкове на някой друг форум и най-вече форума в който пише колегата който споменаваш ( Камен).

Благодаря ти предварително.

Галин.
          kamen pi6e vyv foruma na www.finance5.com , oba4e iskam da te predupredia 4e toi igrae malko po razli4no ot intraday tyrgovia i gradi pozicii po dylgo vreme . taka 4e ako se opitvash a puskash negovi pozicii vnimavai za6toto toi moje da gubi po 2-3-5 fuguri dokato gradi poziciata , a ne vseki moje da si pozvoli takava zaguba .
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Da, naistina ne kazvam che sam spokoen ot pazara imam kasa ot 214.75 mislia posle dobavih na 215 i posle oshte na 215.60 ! No v sluchaia az ne se zaiajdam ! az otgovariam ! za men ne e normalno sled kato sam zael niakakva pozizia niakoi da kazva che sam glupak che sam go napravil, ili drug che ... vse taia ne mi se vodiat sporove !
            Tuk niamam stop, shte vzema reshenie eventualno ako vidia niva nad 216.60-70 ...korto iskrenno se nadiavam da ne vidia !

Първоначално изпратено от Arsen
            VIP относно примера ти с овцете е много правилен,но в случая овчарина не слуша радиото,а се заяжда с останалите.Виждам,че душичката ти не е спокойна и как след като губим?Това в никък случай не ти да право да се държиш просташки.По добре кажи нещо умно или замълчи

Коментар

• Хоска, под добър money management, който споменах преди малко имах предвид следното нещо: ако на 147,5 беше затворил половината позиция и беше оставил другата половина с плаващ стоп, не мислиш ли, че щеше да извлечеш повече от това движение. Днес ти писах, че очаквам да минем 147,5 импулсно и да достигнем до 147,65-147,7 и те попитах за твоето мнение, но ти не ми отговори нищо, явно все още не съм на твоето ниво . Ако се беше получила дискусия, каквато ми беше идеята, то сега и ти може би щеше да извлечеш повече от позицията си, а и начинаещите колеги щяха да научат нещо. Все пак истината се ражда в спора (нямам предвид обикновеното надприказване), казали са го по-умни от нас хора преди много години, но уви никой май не ги е послушал.

Коментар

• VIP относно примера ти с овцете е много правилен,но в случая овчарина не слуша радиото,а се заяжда с останалите.Виждам,че душичката ти не е спокойна и как след като губим?Това в никък случай не ти да право да се държиш просташки.По добре кажи нещо умно или замълчи
                Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• Здравей аз от скоро се занимавам с Forex и се опитвам да науча колкото мога повече попаднах на тоя форум случайно и въпрки това съм научил някой неща от тук, но бих искал да чета и някои друг а още по добре други форуми където има хора които наистина разбират, за това искам да те помоля ако можеш да мидадеш линкове на някой друг форум и най-вече форума в който пише колегата който споменаваш ( Камен).

Благодаря ти предварително.

Галин.

Коментар

• Колеги,току що при евройена ми бе задействан t/p на 147.50 ,с което се изпълни първата ми цел тук.Сега обявявам следваща цел 148.00,но нямам отворени поръчки по нея все още
                    При паундйена имаме изпълнена цел 216.00 ,за съжаление след прибиране на профита от 215.60 не съм отварял поръчка,така че не можах да отиграя тази цел.
                    Както се убеждавате не бива да се играе против тренда-нещо,което великия специалист Коко постоянно прави и така учи подрастващите как се фалира най-бързо.А това,че понякога се намира някой,който да развенчае подобни "майстори" е само от полза за форума.

Коментар

• stop

Що не изпуснете малко парата момчета!!! Здравите нерви са задължителни за такава професия.Колкото до коко и дон Карлос - чест им прави , че са още тук.На повечето не им издържаха нервите и се махнаха - аз също. Колкото до някоя лоша позиция която са направили - кой не е?!или библейски казано - ако има някой безгрешен , нека пръв хвърли камъка.Колкото до хоската - пич , наистина можеш да подведеш някой волно или неволно, и да загуби пари защото те е послушал - по-кротко го давай.
                      Навсички желая успех

Коментар

• МЕЖДУ ДРУГОТО НАИ ДОРИТЕ ПИШЕЩИ ТУК ИЗБЯГАХА ТОЧНО ЗАРАДИ НЕПРЕКЪСНАТИТЕ СПОРОВЕ КОИ Е ПО ПО НАИ
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• ЛЕЛЕ КОЛКО МНОГО ПИШКИ СЕ МЕРАТ ТУК.МОМЧЕТА ДА ВИ СВЕТНА НЕ Е ВАЖНА САМО ДЪЛЖИНАТА ,МНОГО Е ВАЖНА И ДЕБЕЛИНАТА ЗА МЕН ЧОВЕКА С НАИ ГОЛЯМАТА ПИШКА ПИШЕШТ В ТЕЗИ ФОРУМИ Е КАМЕН,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМАМ ЧЕСТА ДА ГО ПОЗНАВАМ ЛИЧНО.ЗА РАЗЛИКА ОТ ВСИЧКИ ВАС ПОСТВА СДЕЛКИТЕ В РЕАЛНО И НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО В ТЪПИ СПОРОВЕ КОЛКО Е ВЕЛИК. АЗ НЕ ПОСТВАМ МОИ СДЕЛКИ ЗАЩОТО НЕ МИСЛЯ,ЧЕ СЪМ ДОБЪР НА ПОЛОВИНАТА ОТ НЕГО,А ИНАЧЕ МОГА ДА СИ ГО МЕРЯ С ВСИЧКИ ВАС.И ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН,НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ПИПСА СИ НАПРАВИЛ ВАЖНОТО Е КОЛКО ПАРИЧКИ СИ ПРИБРАЛ.С ПОЖЕЛАНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ЗА МНОГО ДЕБЕЛИ СМЕТКИ
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Много си прав, dep-j. Това е форум-потвърждение на правилото, че добрите пари изместват лошите.

Коментар

• УМОЛЯВАМ КОЛЕГИТЕ ПИШЕЩИ ТУК ДА ПРЕСТАНАТ ДА СЕ ЗАЯЖДАТ И ДА СПАЗВАТ ДОБРИЯ ТОН.СЪЩО ТАКА-ПО-ОПИТНИТЕ МОЛЯ ДА БЪДАТ ПО ТОЛЕРАНТНИ КЪМ НАС ПО-МАЛКО ЗНАЕЩИТЕ ЗАЩОТО И ТЕ СА БИЛИ НЯКОГА КАТО НАС.ПРОФИТИ НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ИПАК ВИ УМОЛЯВАМ-СПАЗВАЙТЕ ДОБРИЯ ТОН.

Коментар

• Благодаря Кирил , може и така да стане... но вече съм в играта, остава само да гледам . Ако удари стопа ще я смятам

Коментар

Working...
                                X