IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• zatvorih dylgoto nzd/usd na 0.6220 i otvorih kusi na 0.6217 . celite sa mnogo mnogo nadolu , po skoro 0.6075 . 15 pipa po visoko ot 0.618 fibo na dvijenieto ot 0.5920 do 0.6279 , koeto za men e kratkosro4en vryh .

Pozdravi ot men
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• [quote="Дон Карлос"]
      Първоначално изпратено от VIP
      Ujas ....
      ne ochakvah da ima tolkova prost narod tuk !
      ili mai-kato gledam vsashnost ste ne poveche ot trima chetirima, ama pak laete kato laterna i se sazdava sumatoha vse edno ste mnogo !

[quotequote]

на Хоската му се "притичат на помощ" я Мечо П., я
      absfr.../каквито там букви бяха/ или пък и двата ника. Не двамата, а
      двата ника.
      Та така. Само дето приятелчето очевидно е позабравило, че го знам
      кой е. Та да си прави добре сметката и да не прекали.
      Сори, Доне, истинска личност съм. Поне аз пиша тук с 1 ник, преди имах друг, но му затрих паролата. Не съм нито Астор, нито Петърчо. Мога и да се срещна с тебе лице в лице. Аз не се срамувам от това, което съм написал и заставам зад думите си. А именно, 99% от тук пишещите са абсолютни лимонки. Ти не си по-далеч от тях.

Междудругото, първото ми обръщение към теб тук беше въпрос за фундамента. Исках да започнем дискусия и да ти обясня защо не си прав, подкрепено с научни трудове на нобелови лауреати.

Както и преди съм казвал, Астор беше пич, не го обичаше никой, защото показваше истината на хората. После се появиха другите Астори и прецакаха форума.

VIP, далеч не казах че си прост заради йените. Извинявам се за думите си към теб. Имах предвид, че се заяждаш с Хоската, защото ти си къс, а той дълъг. Реагирах тъпо, заради което се извинявам.

Последни думи и приключвам. Не разбирам, защо нарочвате някой за специалист, когато мъкне 15 фигури загуба с десетки добавки и накрая печалбата му като % от инвестирания капитал е под секюрити дохода, а когато някой (може и на демо) ви показва как се играе трендово, го плюете и нападате.

Успешна търговия на всички.

Коментар

• Re: ombre1

Първоначално изпратено от Дон Карлос
        Между другото Камен е един отличен търговец! Ако разбира се е същия, който пишеше тук. Ама и той като повечето добри търговци избяга от този ад и от асторщината.
        Ако се срещнеш с Камен по форумите или ако някой друг се среща,
        моля поздравете го от мене. Благодаря предварително!
        МИСЛЯ,ЧЕ В МОМЕНТА Е В АКТИВНА ЛЯТНА ПОЧИВКА.ОТНОСНО КАЧЕСТВАТА МУ НА ТЪРГОВЕЦ СПОР НЯМА.МЕЖДУ ДРУГОТО ДА НЕ ТИ ПРОЗВУЧИ КАТО ЧЕТКА НО И ОТ ТЕБ СЪМ ОТКРАДНАЛ МАЛКО.
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• лелееее голямо джафкане съм изпуснал

Колега Georgi би ли ми казал от коя дата са постовете за gbp/nzd, за които говориш и кои ги е писал, за да ги погледна?

Коментар

• Нейчев,не може да се оползотвори тренда на 100%,нека не бъдем максималисти,аз съм доволен ,че почти при всяка сделка прибирам по 100п

Коментар

• Vip dylgata mi v nzd/usd v momenta pokriva zagubata mi ot skusiavaneto na eur/usd . naistina sam nastroen za kuso nzd, no smiatam pyurvo da mi se izpylni TP to koeto e na 0.6252. sega krosa e v oranjevia oblak na ikimototo i tova e mnogo silna syprotiva . zatova po dolu pisah 4e 6te go skysia ot 0.6252 i eventualno ot 0.6325 ako stigne . Tova s padaneto na dolara e korekcia , i naistina mislia 4e utre 6te zatvorin pri eur/usd niakade mejdu 0.2400 i 0.2460. a pri nzd/usd nqkade pod 0.6100.

ZA jpy v momenta igra sre6tu neia e po skoro opasna za6toto o4akvam niakakyv sluh ot japan i 6te ima ienata da se zasili pone s 2-5 figurki , no ot druga strana imame mnogo iasno izrazen vyzhodiash trend i vsi4ki mnogo dobre znaem 4e sre6tu trenda osven pri iasen signal za obry6taneto mu ne se igrae. Kakto vsi4ki znaete edin trend e po-veroiatno da prodylji otkolkoto da obyrne posokata si .

I posledno dnes v 17:00 6te stane obratnoto na tova koeto stana v4era po tova vreme i o4akvam pricelvane v dynata na vsi4ki krosove na dolara .

Haide bye za sega puk 6te vidime posle i utre kakvo 6te stane
              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• И МНОГО ЗДРАВИ НЕРВИ
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                  Първоначално изпратено от ombre1
                  Здравей аз от скоро се занимавам с Forex и се опитвам да науча колкото мога повече попаднах на тоя форум случайно и въпрки това съм научил някой неща от тук, но бих искал да чета и някои друг а още по добре други форуми където има хора които наистина разбират, за това искам да те помоля ако можеш да мидадеш линкове на някой друг форум и най-вече форума в който пише колегата който споменаваш ( Камен).

Благодаря ти предварително.

Галин.
                  kamen pi6e vyv foruma na www.finance5.com , oba4e iskam da te predupredia 4e toi igrae malko po razli4no ot intraday tyrgovia i gradi pozicii po dylgo vreme . taka 4e ako se opitvash a puskash negovi pozicii vnimavai za6toto toi moje da gubi po 2-3-5 fuguri dokato gradi poziciata , a ne vseki moje da si pozvoli takava zaguba .
                  КОЛЕГАТА ТИ Е ОТГОВОРИЛ ПРЕДИ МЕН И ТО МНОГО ТОЧНО.АЗ НЯМАХ ПРЕДВИД ДА ГО ПОВТАРЯШ КАМЕН ИДЕЯТА МИ БЕШЕ,ЧЕ ОТ НЕГОВИТЕ ПОСТОВЕ МОЖЕ ДА ИЗВЛЕЧЕШ МНОГО ПОЛЗА БЕЗ ДА ТИ ОБЯСНЯВА КОЛКО Е ВЕЛИК.НА МЕН ЛИЧНО МИ Е МНОГО ПОЛЕЗЕН ТЪИ КАТО НАЧИНА ПО КОИТО ИГРАЯ Е НЕЩО СРЕДНО МЕЖДУ НЕГОВИЯ СТИЛ И ТОЗИ НА ДОН КАРЛОС.НО ЗА ТОЗИ СТИЛ НА ИГРА ДЕИСТВИТЕЛНО ТИ ТРЯБВА СЕРИОЗЕН РЕСУРС ТАКА,ЧЕ ВНИМАТЕЛНО И УСПЕХ

Коментар

• Все пак, Хоска, замисли се да максимизираш профита си от добавките, само може да ти е от полза, а загуба няма. Трендът все пак трябва да бъде максимално оползотворен. Ако можеш да спечелиш 1000 пипса, а вземеш само 500 от тях (образно казано), това не значи, че си успешен трейдър, а означава, че просто си изпуснал огромен шанс. Това е просто добронамерен съвет. Успех

Коментар

• ombre1

Между другото Камен е един отличен търговец! Ако разбира се е същия, който пишеше тук. Ама и той като повечето добри търговци избяга от този ад и от асторщината.
                      Ако се срещнеш с Камен по форумите или ако някой друг се среща,
                      моля поздравете го от мене. Благодаря предварително!

Коментар

• Дон Карлос, много е вероятно да си прав. Едно ембарго дали не би свършило работа?

Коментар

• VIP,може и 10г да си на пазара и пак да си останеш аматьор,доказателството е играта ти при паундйената в момента-само аматьори отварят позици срещу ясно изразен,брутален тренд какъвто наблюдаваме при паундйената.А за Коковата къса при евройена просто нямам думи,по-нескопосано отиграване не съм виждал

Коментар

• Tova che v opredelen sluchai ideiata mi za pazarni deistvia savpadat s Koko, ne znachi che kopiram Koko. sashtoto vaji i za Kiril 123 , predi 2-3 dena imahme ednakvi pozizii pri NZD, tova ne znachi che sam kopiral neshto ot nego, ili toi ot men, no naposledak gledam che imame dosta podobni pozizii (bez negovata dalga pri nzd, az ostanah na kasa ).
                            Pak s Kiril sluchai ot nachaloto na godinata biah vleznal s nego v mnogo silna polemika za EUR-USD , az biah silno za dalgi pozizi, a toi za kasi i sporehme s nego na tazi teme ejednevno... Toi moje da potvardi, no togava imashe argumenti,a ne emozii !
                            Vse edno , naistina se nadiavam vseki da si e izvadil izvodite za sebe si

Коментар

• Нейчев,ти просто не си чел предните ми постове,там многократно съм обяснявал,че при тези два кроса имам дългосрочни дълги позиции,които съм започнал още от миналата година.Освен това съм обяснявал,че редовно отработвам добавки,като основната поръчка ми стои и на нея имам нулев стоп.В момента нулевият стоп на дългосрочната ми позиция при евройена е на 144.10.Така че,аз просто си пробрах поредната порция профит и сега ще дебна за нов вход с цел 148

Коментар

• Хоската

Аз пък си мислех че ти си неопитен още ама карай , да ти кажа как да разбереш кога вече не си аматЬор както се изразяваш , много лесно се определя - разбира , ако те интересува .
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X