If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не говоря за това кой ще има повече пари. Един пипс = един пипс, така че след три фигури гърмиш (ако приемем че удвояваш през 100), независимо дали си с 1:100 или 1:200. Ако не вярваш, пробвай.
Успех
In the state of nature profit is the measure of right.
Абе за какво е прав??????????????????
Ако ти правиш еднакви сделки, ПОВТАРЯМ ЕДНАКВИ, при два различни левъриджа, при по-големия имаш шанс за повече удвоявания!!!!
Не е ли така???
Е тогава левъриджа има ли значение???
И кой е на по голяма далавера???
Стратегиите по метода на Мартингейл са лакоми за кредит и това направо ме побърква, че се подценява с лека ръка((
PPP чети в каква връзка ми е поста.
Това, през колко ще удвояваш си е лично твоя работа и това не може да се разглежда в случая.
Те спореха дали левъриджа имал някакво значение. Естествено, че има и сметката, която си хабих времето да напиша е съвсем ясна, но никой не иска да чете.
Ти удвояваш през 100, аз през 200, Ганчо през 1000. Естествено, че това е най-важният момент - кога да го правиш, но погледни в контекста на какво съм им го написъл и в моята чиста теория каква връзка има стъпкта през която удвояваш.
И ти ли ще ми кажеш, че ако аз при 1:100 и ти при 1:200 и двамата правим еднакви сделки, този с по големия кредит няма да има повече пари? Ти поне недей.
Дал съм всичко необходимо като данни - написъл съм УДВОЯВАНЕ и начало 1% от 1000$ сметка. Който обаче никога не го е смятал... кабеларка, помисли си пак, а?
Ето и отговора (за двойката gbp/jpy например):
gbp/jpy 1 1 1000 9 9
1:200 2 2 2000 18 27
3 4 4000 36 63
4 8 8000 72 135
5 20 20000 180 315
6 40 40000 360 675
7 80 80000 720 1395
При 1:200 - възможни 6 стъпки на удвояване.
При 1:100 - възможни 5 стъпки на удвояване.
Ами много ясно - нали имаш 2 пъти по-голям кредит.
А при 5 пъти по-голям успявъш да стигнеш до 7 удвоявания.
Темата я повдигнаха други хора, но аз ви зададох конкретен въпрос и ако има някой с претенции да коментира левъриджа моля нека да ми отговори на въпроса. Повтарям:
Сметка 1000$, вход 1%.
Въпрос: за колко на брой удвоявания ще ти стигне сметката при нива на левъридж 1:100 и 1:200?
Кабеларка, гледам много ги чаткаш батка, хайде и теб те включвам към спецовете си, кажи да видим отговора на моя въпрос и тогава да преценим актуално ли е и има ли значение левъриджа.
Ако не ви се отговаря, лека вечер!
Коментар