If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-Има ефект особено ако може да се ползва плаващ марджин , може да не се увеличава позицията а да се увеличи марджина и съответно ,няма да има нужда от голяма гаранция , и даже и 1към 5000 да е пак ще му се намери място да се ползва , за насрещна позиция да излезеш от пазара , за да може да влезеш когато ситуацията е по-различна , никой гледам не се дърпа вече от възможността да отваря насрещна ако му се наложи.А насрещната , равна си дръпва от сметката същата гаранция , защо да не е по-малка.
Може ли да ми кажете, правили ли сте си изчисление, при различен марджин, еднаква сметка и еднакъв 1% от сметката за вход, как марджина се отразява на броя на удвояванията при губеща позиция???
Аз колкото по-голям марджин ми дават, по доволно се усмихвам.
Помислете си добре!
Това е един от видовете стратегия, където по-големия марджин е решаващ в критичен момент.
Тези ан-март какъв им е сайта, че да отварям и там
xxx i kabel
kolkoto sme po-blizo do 1:1 aide 1:5 .. tolkova smetkata ni e po-zashtitena ot 'shuma na pazara'
daze i perfekten analizator ne moze da predvidi kolebaniq ot 15-20 pipa...ako ste na 1:500 ...20pipa = nema smetka
tova razbira se e v slu4ai, 4e izpolzvate napulno vuzmoznostite,koito brokera vi predostavq 1:100 ili 1:500
hedje fondovete zatova sa generalno na + > zashtoto hvashtat trenda i nema prazno, dvizenia or 3-4 figuri gi nqmat za nishto....
pozdravi i uspeh
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Разликата е от земята до небето, ако си чейндж бюро и играеш 1:1 то 100п са ти 1 цент, ако трябва да гарантираш нисък риск никой няма да ти даде да играеш 1:100, дори българските ИП се бият в гърдите при 30% годишно РОИ, но влез в сайта на джеймс за когото говорим www.teamforex.com
КОКО, няма разлика дали търгуваш при 1:50, 1:100 или 1:500.
Например твоят трейд - 150к са 150к независимо дали си ги гарантирал с 3000, 1500 или 300 $.
Имам 150к от 7894 и ще затворя до час 100 и ще оставя евентуално 50 със стоп 0, страх ме е да ги стискам но още мисля, еврото е на доър плюс а кабела се излага
Успех
Знам за тях, но 1 към 200 или 500 е игра носеща 100 сигурна загуба, за сравнение примерно един познат Джеймс в голяма част от търговийте играе 1:5, почти като чейнджбюро, но за разлика от това той гони 30 тина % на година със 100% сигурност и има тая система, друг е въпроса че получава 500к мениджмънт фии и процент от профита, но прайсуотърхаус му киснат над главата. Запомни това не е случайно. 1:100 е адски рисков трейд а камо ли 1:500 което го има при анмарт, можеш да спечелиш много но и да загубиш шанса е 5 пъти по-голям.
Успехи
Коментар