IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бати пете

забрави за мм - има го в курса ти наи вероятно накрая - но ти самия знаеш ли за какво говориш

Коментар

• Nali znaesh koi sam

E koi si

Коментар

• Егото на некои хора

Petar haide stiga s gluposti

Коментар

• Егото на некои хора

КОКО - проблемът ти е в твоето Аз. Егото ти е прекалено голямо,мечтите също.
          Там за където си се запътил, аз от там отдааааааавна съм се върнал !
          А пък да ми правиш сметка на позициите, ср.курсове,печалби и загуби е доста несериозно.
          Имаш още много да учиш за ММ (мъни мениджмънт)

Коментар

• КОКО

А Петър много късно реши да каже истината в очите му, чак като си отива, но... Евалла все пак, че поне двама се намериха в този форум дето да не им увисва ченето като се появи нашата героиня.
            Как не се усеща това момче, язък за способностите му, които никой не ги отрича, но...
            просто е фалшив като човек, много лъже и пуска балони. Което си е лошо най-вече за шараните, ама... Времето учи мъдрите, другите ги учат такива като Изаура.

Коментар

• нн

влез в традер бг и им разгледаи първенците от играта - и не използваи прилагателни и сравнвния моляв противен случаи има две решения - или да си смениш по собствено желание ника или да фалираш от нерви

Коментар

• STS

STS SHTE VI RAZGONIA KAK MOGE DA MI UDARITE TAKAV SUAP, VIE STE PRESTAPNICI I MOSHENNICI

Коментар

• Petar

Петър, благодаря ти за прогнозата.
                  Държа къси кабел от 1,9262 и евро от 1,34 и ще съм доволен и на по-скромна корекция преди нов връх.
                  Признавам си, че съм объркан след днешното движение.

КОКО, не ти правят чест последните постове към Петър. Дано не ме разбереш погрешно.

Коментар

• къса

-Ще чакам двоен връх , засега все още няма връхче , ако имаше щеше да е сигурно че късите са в посоката късата позиция , иначе може и да е успешна.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• коко

ами то според клиентите

Коментар

• Иво

"като им гледам как от 10х става милион за месец маи така стоят нещата"

Иво къде ги гледаш тия неща?
                        Дай и ние да видим кой и как за месец с 10К прави 1м.
                        Ти май окончателно си се осветил.

Коментар

• STS

STS OSHTE UTRE SI ZATVARIAM SMETKITE TAM DA GO DUHATE

Коментар

• STS

Kakav e toia suap be, Mateev, kakvi sa tia cifri ti mi skri topkata, STS sa oligofreni, navan s 3 pati po goliama smetka imam 3 pati po-malak suap
                            MATEEV.............................

Коментар

• супертедъра - вечният интригант

Видя ли тредърчо, коколино не е за изтърпяване и преиграва здраво, чак Петър вече не го изтърпява. Ти обаче пак не си в час. А си един от най-уравновесените тук, но защо все интриги търсиш не проумявам.

Коментар

• KOKO

Преди малко открих пак къса на кабела от 1.9278 ,а имам и къса П/Й от 200,74

Коментар

Working...
                                X