If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КОКО - проблемът ти е в твоето Аз. Егото ти е прекалено голямо,мечтите също.
Там за където си се запътил, аз от там отдааааааавна съм се върнал !
А пък да ми правиш сметка на позициите, ср.курсове,печалби и загуби е доста несериозно.
Имаш още много да учиш за ММ (мъни мениджмънт)
Коментар
нали знаеш кой съм
КОКО
А Петър много късно реши да каже истината в очите му, чак като си отива, но... Евалла все пак, че поне двама се намериха в този форум дето да не им увисва ченето като се появи нашата героиня.
Как не се усеща това момче, язък за способностите му, които никой не ги отрича, но...
просто е фалшив като човек, много лъже и пуска балони. Което си е лошо най-вече за шараните, ама... Времето учи мъдрите, другите ги учат такива като Изаура.
влез в традер бг и им разгледаи първенците от играта - и не използваи прилагателни и сравнвния моляв противен случаи има две решения - или да си смениш по собствено желание ника или да фалираш от нерви
Петър, благодаря ти за прогнозата.
Държа къси кабел от 1,9262 и евро от 1,34 и ще съм доволен и на по-скромна корекция преди нов връх.
Признавам си, че съм объркан след днешното движение.
КОКО, не ти правят чест последните постове към Петър. Дано не ме разбереш погрешно.
Kakav e toia suap be, Mateev, kakvi sa tia cifri ti mi skri topkata, STS sa oligofreni, navan s 3 pati po goliama smetka imam 3 pati po-malak suap
MATEEV.............................
Коментар
нали знаеш кой съм
супертедъра - вечният интригант
Видя ли тредърчо, коколино не е за изтърпяване и преиграва здраво, чак Петър вече не го изтърпява. Ти обаче пак не си в час. А си един от най-уравновесените тук, но защо все интриги търсиш не проумявам.
Коментар