IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО

Абе батка, ти да не си в абстиненция?
    Кви ги плещиш?
    Нали беше продал 300к през СТС, как така ти удариха суапа на 100к?
    Нормален ли си?
    Продал нашият герой 1м, но се кахъри за $80.
    Тия ги разправяй на баба си.
    Надувка.

Коментар

• STS

Naistina se izviniavam no sam vliazal s dosta pari i stresa mi idva malko mnogo. Sajaliavam no STS naistina se izlagat, a ina4e imam predviden stop i TP i naistina riadko vlizam s nad 1m
      Sagaliavam stresa mi e malko pove4e

Коментар

• нн

Сори 10'000%
        Тези нули ме объркват

Коментар

• нн

Иво във връзка с това че някои правели в игрите по 100'000% печалба за месец.
          Виж кво.Днес някой те е нарекъл Ивчо-Наивчо.
          Вервай ми не е сгрешил човека.
          И остави това демо а си гледай бизнеса ако имаш такъв че иначе лошо ти се пише.

Коментар

• STS

KOKO, когато се появи във форума се отнасяше с уважение към останалите участници и спечели доста симпатии. Явно релаксираш в края на деня и си ударил една голяма повече, недай си боже друсаш някакъв боклук. И се излагаш.
            Утре сутринта ще видиш какви си ги писал.

Коментар

• пиво

родик дават по ртв

Коментар

• КОКО

Съдейки по тона и нападките, мисля, че последните постове с ник КОКО на латиница не са от истинският КОКО. Моля, не бързайте с изводите и не отговаряйте на заяжданията.

Коментар

• бати пете

ама това накрая де

Коментар

• бати пете

Petar i dvamata s teb sme glupaci no az pone poznavam, molia te ne pishi za MM 4e me e iad na STS

Коментар

• знаеш кой съм

- Едва ли търся интриги , прочети и ще се убедиш , изобщо не са те двамата в центъра на промяната , настъпила последната седмица .Причината е в предходната , ако събереш много хора на едно място и си правиш проучване чрез тях , много е вероятно да си винаги в посоката .Ето защо , трябва да им се попречи и картинката да се изкриви и да се направи жълта.Инвестиционните компании затова са печеливши на тези пазари , имат хора и кавгите са забранени , там ако някой тръгне да се драчи с другите и да им отклонява вниманието , ще го сметнат за ...и ще го разследват комисии , няма логика в това което се случва .
                      D.Y.F-091066

Коментар

• бати пете

ами просто бъди честен с клиентите си например: какъвто и мм да спазвате все едно ще офукате доста пари дали за един ден или за един месец все тая , все едно 90 % от вас ми спонсорират моите опити за търговия и ...

Коментар

• STS

imam i 50k prodadeni aud i tam mi vzeha oshte 12.9

Коментар

• STS

blizo 80d na 100k obshto 200 i neshto

Коментар

• бати пете

iwo (ММ) - сладурче ;-)

Коментар

• STS

КОКО какъв суап ти взеха?