If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
az mislia da otigraia cialoto dvijenie no na nokti
a 1.3114 go imam v predvit 4e e 38% a i ima daprotiva ot gledna to4ka na predxodnoto vasxodia4o vijenie ot 1.275 do 1.348
i za tova go imam v predvit tova nivo
Пребирам се в къщи преди малко много изморен, изминал съм близо 1000км днес и тнт и пускам бтв новините и гледам централен курс на бнб за понеделни 1.2854 за евродолар, търкам си очите да не е от умората и вярно толкова пише хаха
Da ne sa 350 pipsa, no i 200 da sa pak shte sa spokoini. Mecha klopka do kum 1.3080 i posle vtora proba do kum 1.279 i ot tam sme samo nagore...Mislia da wleza samo kogato useta stabilno duno i da se scalpiram...
i az taka mislia 4e 6e ima i gap4e 20-40 pisa nagore i 6e s ekrotnat vsi4ki i v sriada 4etvartak iako nadolo 350pipsa priblizitelno obirat stopovete i sa spokoini golemite igra4i
kak ti se vijda tozi analiz
na gore do 1.3114 do 38% korekcia na prednoto nisxodia6o dvijenie ot tam nadolo do 1.285 5 valna i opirane vav MA 200 i ot tam nagore
Вярно всичко познах в неделя но в един момент си помислих че лихвата вече трябва да е прекалкулирана, но както и да е в момента съм още дълъг в ауд, кабел и евро но от вчера и съм на малък минус, но последните дни ми уцели няколко стопа.А имам доста друга работа и почти нямам време да играя за това си стискам дългите със стоп ревърс при пробив на 29 и изход на 2880 ако не уцеля движението нагоре
Успех
Тази седмица за мен се оказа доста лоша,и то защото се подведох по приказките за връх 1.3665 и повече.Все пак очаквам малка корекция при еврото до около 100-150 пипа,след което пак атака надолу.За себе си се надявам успешно да обърна посоката и да изляза от ситуация,подобна на тази,в която е бил изпаднал Дон Карлос преди няколко месеца с йената.
Весел уикенд на всички!
Няма да се отчайваш , има едно правило - а то е че в един момент тръгваш срещу себе си , собсвените си виждания , Коко като стартира силния долар беше го предсказал както е популярно да се казва , и после купил АУД срещу долара , причината сигурно е за да има причина да стиска зъби .Или сериозната причина е била по скоро да хване някое дребно движение нагоре и после да обърне за голямото надолу , така се получава понякога.
Тая седмица с Джеймс ближем рани. Коко също не съм го чувал много отдавна. Голям карък съм. Веднъж да опитам да търгувам по сигнали и се наложи да се откажа още на 4тия ден.
Коментар