IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за БНБ курса

Ами като гледам, и там няма промяна?
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• за БНБ курса

Курса на БНБ няма как да е такъв, сигурно са се объркали. Горивата да паднаха първо опек увеличи квотите но гръмна една рафинерия и пак скочиха, русия и те не смогнаха но сега май нещата с производството се оправиха малко.
      Чудя се да работя ли тая вечер или не, винаги ми е вървяло в неделя но сега за първи път незнам накъде да тръгна а и имам няколко дълги позиции........
      Успех

Коментар

• за БНБ курса

http://www.fxstreet.com/nou/graph/ne...crossrates.asp
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• за БНБ курса

Току що прегледах всички финансови сайтове, никъде няма такова нещо. Или БНБ предвиждат, или черпят информация от някъде другаде.
          Има ли някой чийто брокер работи в момента?

Коментар

• Ричи

За кирилицата с това трябваше да започна , да не си я инсталирате Флекстайп .Извинявам се за допуснатата грешка.Флекстайп не ми вървеше и на мен като хората , добре че се намери кой да ни светне в този форум , още щях да се тормозя.
            D.Y.F-091066

Коментар

• за БНБ курса

Ако на някой, му е направило впечатление когото беше над 1.34 , те се бавеха и бяха на 1.33 , заглаждат колебанията ли нямам представа , и нефтохим май са смъкнали цените на горивата , днес зареждах гориво но не обърнах внимание.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Ричи

napravix opit i mi zabi PC seka se bagna o6e pove4e
                ama do 2-3 dni obe6avam da sam na 6
                da po BTV napravo obixa vsi4ko detcko v mene

Коментар

• Ричи

http://injinera.bgplus.com/na4alo.htm

Коментар

• Ричи

Има кирилица в уиндоуса и тя е най-добрата , но как да си я направиш пише на един саит на инженера , само че му нямам линка , ако някой прочете да помогне.Не си инсталирай флекстайп , създава проблеми после.РРР го знае сайта , той ни го даваше.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Ричи и Алибаба

Юли може хората да са оракули, виж Велчев на какъв курс прогнозира бюджета, нищо чудно да познае.

Коментар

• Ричи и Алибаба

Каква е тази идиотщина?За понеделник курс на БНБ 1.2857 Е/Д??????Той КОКО я каза тази новина първи в петък,ама не повярвах,мислех,че е грешка ....сега го повториха по БТВ преди 2 минути...

Коментар

• Ричи и Алибаба

kak da go instaliram niamam samo tova vav PC
                          samo zaradi pi6a na EN

Коментар

• Ричи и Алибаба

Наистина вземете пишете на кирилица , толкова ли е трудно.Първо се свиква лесно , после се чете бързо и най-накрая ще видите , че така ще комуникирате с по-вече хора.Вземете го проумейте и няма да се излъжете .
                            D.Y.F-091066

Коментар

• AliBaba&10-tePipsa

tiva mi e rezervniat variant i pri dostigane na tezi niva 6e sam mnogo vnimatelen a pod tiax
                              na gore do 1.3114 do 38% korekcia na prednoto nisxodia6o dvijenie ot tam nadolo do 1.285 5 valna i opirane vav MA 200 i ot tam nagore

Коментар

• AliBaba&10-tePipsa

Ne sa na "bulgarski", shtot ne sa za wseki...

Коментар

Working...
                                X