If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Samo orientirovachno spomenah koga sum postnal poslednite mi ochakvania za taia valutna dvoia, za da ne se dubliram, ako sluchaino we4e si gi pro4el. Kolko e weroiatno moito predpolojenie, shte razberem drugata sedmica. Ne sum iskal da naptrapwam niakakwi proro4eski sposobnosti. Kakto kaza ti, po-wajnoto e da se podkrepiame s eventualni scenarii i da pokrieme powe4e gledni to4ki...Wseki trader znae, che ako e otvoril pozicia, nezawisimo dali e w prawilnata posoka procenta da otsujda ne dotam obektiwno i realno avtomati4no se uweli4awa. Iska mu se neshtata da se slu4vat taka, kakto na nego mu e udobno...
Inache, Richi, slu4aino ili ne, nezawisimo edin ot drug po edno i sushto wreme stignahme do eventualnia scenarii, EUR-to direktno da otcepi nagore bez golemi korekcii nadolu. Sega ostawa i oshte niakolko 10esetki milioni tarder-a da mislia po sushtia nachin...
Фигурата си е двоен връх чистичък , и има съответно много хубаво пропадане до 1.27 между върховете , и щом котировката е ходила до там може и пак , карайте внимателно -много!За да може пак да си коментираме и да сме в настроение!Не изключвайте възможността да се ходи до трендлинията на възходящия тренд и петрола как ще се държи е важно също.
mislia 4e kogato i da si go pisal niama zna4enie vagnoto e da otigravame pravilno i da se kazva za6o misli6 4e 6e e na gore
a ako stava vapros za koi ot koga e kazal na kade 6e e az sam kazal 4e 6e e nagore i posle malko nadolo moje bi o6e v petak
uspex prez sledva6ata sedmica na vsi4ki
Richi,
Predi 15tina posta napisah, che EUR-to shte si otcepi nagore direktno! Shte se opita da wurne max. 30-40 pipsa, kakto i ti predpolagash, no niama da mu stignat silite. Oburne li se wednuj pogleda na pazara, wrushatne nazad niama. Da ne govorim, che w sluchaia USD niama gram fundament da opravdaee dopalnitelno dvijenie nagore!!!
Ponedelnik ochakvam dano na 1.2935 i ottam do 1.32 s korekcia nadolu okolo 20-30 pipsa i pak nagore!!!
Коко е прав за кабела , ако той поведе е нагоре.Има условия за това , но и стоп лимити под 1.29 също има от петък още, защото много красиво е спряло точно на линията.И тези от Мизухо и Сити много от рано запяха нагоре та нагоре - имат евра от преди това затова , а иначе в анализите им си имат стопове.
sled opstoino razglejdane na grafikite i analizirane zapo4vam da si mislia 4e ima vazmojnost ot tuka napravo daotcepi nagore napravo bez da poglejda nadolo
da napravi dvigenie do 1.3120/50 da otkorigira 30-50pipsa i ako MACD ne prese4e 0 da si prodalji vav vasxodia6oto dvijenie i da ne vijdame pove4e 1.29 i po nadolo
ima pozitivna divergencia na 1h i na 4h
no ve o6e ne isklu4vam i varianta ot cel 1.285za zavar6ek na 5 valna ot C
-Не е въпроса в това да се заяждаме , а да водим диалог и няма как да ме убедиш , че ако някой разполага с капитал няма да напъва да си избие позиция а ще тръгне да я затваря на загуба, още повече , че никога не е сам и ще се намерят и други в неговото положение да го подкрепят а да не говорим , че и тълпата ще тръгне след тях и ето ти -корекция .И убеди ме тогава , че след като тези правила са основен механизъм на пазара , кой би се лишил от възможността да ги ползва и те да му носят печалба , само онзи който не разполага с финансов ресурс.А това , че в наше време си има хора които са решили да открият квадратно колело , при положение че векове преди тях са го направили , тръскали са се на него и в резултат на употреба то се е закръглило и така са установили , че кръглото е по-добро.А от писанията ми , не си схванал вероятно защото трябва да мислиш още , теб само те е впечатлило че съм писал , че знам какво правят фондовете.По-важно е според мен , че математиците са допуснали възможността верните входове да са нула на брой , е не е възможно това и благодарение на това те доказват , че Мартингейл не работи .И в заключение щом благодарение единствено на грешното си допускане са доказали , че не работи ТЕ ВСЪЩНОСТ СА ДОКАЗАЛИ ЧЕ РАБОТИ.И не е приятно да те квалифицират -ти ако и т.н.т , не е възпитано дори.
Ot pisaniqta ti samo edno e qsno.Che znaesh che amerikanskite fondowe prilagat tochno tazi sistema.A otkyde znaesh.Ti ako imashe informaciq kakwi strategii izpolzwat amerikanskite fondowe sega shteshe da imash ofis na Broud strit a ne da draskash postingi w investor.bg
Виж кабелската графика, 45 градусовото движение е идеално и по принцип поне при кабела рано или късно заради бързият пад независимо от това дали сме в С или напротив ще търси нагоре а ако пробие горе ще ходи много нагоре а падането ако го има вече трябва да е забавено а не с 200п в ден.
Успех
Докторе, не хеджирам.
Системата ми е следната и ще ти я опиша образно за следващата седмица.
Основната ми сметка е навън, в момента целя седмична печалба от 2000п на база 100к и седмична загуба 700п на база 100к и в двата случая спирам играта за седмицата. Играя с още 3 човека и всеки си прави отделно каквото и когато си иска с други сметки. Само за сравнение преди година целите бяха 10 пъти по-малки.
Така
Имам игра в евро горе долу така
100к дълго евро 1.2940 ТП 1.3080 стопревърс 400к 1.2895 ТП 1.2880 - отворена
1М дълго евро 1.31 ТП 1.318 и 1.328 и опен
1М късо евро 1.2870 ТП 1.2840 и 1.2740
2м Дълго евро 1.2740 стоп 1.2720 ТП опен
Местата на реверсиращите къде са ти ако не е тайна .Защото имам чувството , че има примамка за надолу и то сериозна и пробив ще има още по-вече , че са две съпротиви една до друга и забележи че единия край на линията е върху шипове на едната от съпротивите , затова ми се струва ще попробие за да се изпълнят стоповете и реверсите и после ще коригира леко обаче 100-тина пипса.Тази от линиите която е върху шипове подпира отсреща на различни места зависи от котировката най-ниско която брокера е дал и всички не виждат едно и също и няма да са съвсем наясно пробило ли е или не е .
КОКО какво имаш предвид казвайки че си готов иза едното движение нагоре и за другото надолу ??
Ще хеджираш ли ??
И въпреки всичка колкото повече мисля и гледам толкова повече се убеждавам че другата седмица ще видим нов връх на долара ..Така поне мисля ..
Поздрави !
Докторе в това което казваш за еврото има логика още пвече историята се повтаря, предният път отиграх перфектно теста на 1.29 и тогава имаше поемане на въздух до 3070 преди да пробие, което също отиграх перфектно, и тогава и сега невярвам много за пробив на 1.29 и затова имам дълги със стопревърси, въпреки че техниката сочи твоята логика аз имам предчувствие за нагоре но това не значи че несъм готов да отиграя и движение надолу, гледам и в двата случая да съм на плюс
Успех
Коментар