IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• AliBaba&10-tePipsa

а ако вземеш и на български да пишеш може и да ти четем анализите...

Коментар

• EUR/$

Samo orientirovachno spomenah koga sum postnal poslednite mi ochakvania za taia valutna dvoia, za da ne se dubliram, ako sluchaino we4e si gi pro4el. Kolko e weroiatno moito predpolojenie, shte razberem drugata sedmica. Ne sum iskal da naptrapwam niakakwi proro4eski sposobnosti. Kakto kaza ti, po-wajnoto e da se podkrepiame s eventualni scenarii i da pokrieme powe4e gledni to4ki...Wseki trader znae, che ako e otvoril pozicia, nezawisimo dali e w prawilnata posoka procenta da otsujda ne dotam obektiwno i realno avtomati4no se uweli4awa. Iska mu se neshtata da se slu4vat taka, kakto na nego mu e udobno...
      Inache, Richi, slu4aino ili ne, nezawisimo edin ot drug po edno i sushto wreme stignahme do eventualnia scenarii, EUR-to direktno da otcepi nagore bez golemi korekcii nadolu. Sega ostawa i oshte niakolko 10esetki milioni tarder-a da mislia po sushtia nachin...

Коментар

• AliBaba&10-tePipsa: EUR/$

Фигурата си е двоен връх чистичък , и има съответно много хубаво пропадане до 1.27 между върховете , и щом котировката е ходила до там може и пак , карайте внимателно -много!За да може пак да си коментираме и да сме в настроение!Не изключвайте възможността да се ходи до трендлинията на възходящия тренд и петрола как ще се държи е важно също.
        D.Y.F-091066

Коментар

• AliBaba&10-tePipsa: EUR/$

mislia 4e kogato i da si go pisal niama zna4enie vagnoto e da otigravame pravilno i da se kazva za6o misli6 4e 6e e na gore
          a ako stava vapros za koi ot koga e kazal na kade 6e e az sam kazal 4e 6e e nagore i posle malko nadolo moje bi o6e v petak
          uspex prez sledva6ata sedmica na vsi4ki

Коментар

• EUR/$

Richi,
            Predi 15tina posta napisah, che EUR-to shte si otcepi nagore direktno! Shte se opita da wurne max. 30-40 pipsa, kakto i ti predpolagash, no niama da mu stignat silite. Oburne li se wednuj pogleda na pazara, wrushatne nazad niama. Da ne govorim, che w sluchaia USD niama gram fundament da opravdaee dopalnitelno dvijenie nagore!!!
            Ponedelnik ochakvam dano na 1.2935 i ottam do 1.32 s korekcia nadolu okolo 20-30 pipsa i pak nagore!!!

Коментар

• кабела

Коко е прав за кабела , ако той поведе е нагоре.Има условия за това , но и стоп лимити под 1.29 също има от петък още, защото много красиво е спряло точно на линията.И тези от Мизухо и Сити много от рано запяха нагоре та нагоре - имат евра от преди това затова , а иначе в анализите им си имат стопове.
              D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/$

sled opstoino razglejdane na grafikite i analizirane zapo4vam da si mislia 4e ima vazmojnost ot tuka napravo daotcepi nagore napravo bez da poglejda nadolo
                da napravi dvigenie do 1.3120/50 da otkorigira 30-50pipsa i ako MACD ne prese4e 0 da si prodalji vav vasxodia6oto dvijenie i da ne vijdame pove4e 1.29 i po nadolo
                ima pozitivna divergencia na 1h i na 4h
                no ve o6e ne isklu4vam i varianta ot cel 1.285za zavar6ek na 5 valna ot C

Коментар

• Бокочо

-Не е въпроса в това да се заяждаме , а да водим диалог и няма как да ме убедиш , че ако някой разполага с капитал няма да напъва да си избие позиция а ще тръгне да я затваря на загуба, още повече , че никога не е сам и ще се намерят и други в неговото положение да го подкрепят а да не говорим , че и тълпата ще тръгне след тях и ето ти -корекция .И убеди ме тогава , че след като тези правила са основен механизъм на пазара , кой би се лишил от възможността да ги ползва и те да му носят печалба , само онзи който не разполага с финансов ресурс.А това , че в наше време си има хора които са решили да открият квадратно колело , при положение че векове преди тях са го направили , тръскали са се на него и в резултат на употреба то се е закръглило и така са установили , че кръглото е по-добро.А от писанията ми , не си схванал вероятно защото трябва да мислиш още , теб само те е впечатлило че съм писал , че знам какво правят фондовете.По-важно е според мен , че математиците са допуснали възможността верните входове да са нула на брой , е не е възможно това и благодарение на това те доказват , че Мартингейл не работи .И в заключение щом благодарение единствено на грешното си допускане са доказали , че не работи ТЕ ВСЪЩНОСТ СА ДОКАЗАЛИ ЧЕ РАБОТИ.И не е приятно да те квалифицират -ти ако и т.н.т , не е възпитано дори.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• supertrader

Ot pisaniqta ti samo edno e qsno.Che znaesh che amerikanskite fondowe prilagat tochno tazi sistema.A otkyde znaesh.Ti ako imashe informaciq kakwi strategii izpolzwat amerikanskite fondowe sega shteshe da imash ofis na Broud strit a ne da draskash postingi w investor.bg

Коментар

• EUR/$

ne isklu4vaite divergenciata
                      a ve4e kakvo 6e stane pri presi4ane na MACD 6e se razbere na kade 6e e

Коментар

• Супертрейдър

Виж кабелската графика, 45 градусовото движение е идеално и по принцип поне при кабела рано или късно заради бързият пад независимо от това дали сме в С или напротив ще търси нагоре а ако пробие горе ще ходи много нагоре а падането ако го има вече трябва да е забавено а не с 200п в ден.
                        Успех

Коментар

• Др

Докторе, не хеджирам.
                          Системата ми е следната и ще ти я опиша образно за следващата седмица.
                          Основната ми сметка е навън, в момента целя седмична печалба от 2000п на база 100к и седмична загуба 700п на база 100к и в двата случая спирам играта за седмицата. Играя с още 3 човека и всеки си прави отделно каквото и когато си иска с други сметки. Само за сравнение преди година целите бяха 10 пъти по-малки.
                          Така
                          Имам игра в евро горе долу така
                          100к дълго евро 1.2940 ТП 1.3080 стопревърс 400к 1.2895 ТП 1.2880 - отворена
                          1М дълго евро 1.31 ТП 1.318 и 1.328 и опен
                          1М късо евро 1.2870 ТП 1.2840 и 1.2740
                          2м Дълго евро 1.2740 стоп 1.2720 ТП опен

Коментар

• КОКО

Местата на реверсиращите къде са ти ако не е тайна .Защото имам чувството , че има примамка за надолу и то сериозна и пробив ще има още по-вече , че са две съпротиви една до друга и забележи че единия край на линията е върху шипове на едната от съпротивите , затова ми се струва ще попробие за да се изпълнят стоповете и реверсите и после ще коригира леко обаче 100-тина пипса.Тази от линиите която е върху шипове подпира отсреща на различни места зависи от котировката най-ниско която брокера е дал и всички не виждат едно и също и няма да са съвсем наясно пробило ли е или не е .
                            D.Y.F-091066

Коментар

• КОКО

КОКО какво имаш предвид казвайки че си готов иза едното движение нагоре и за другото надолу ??
                              Ще хеджираш ли ??
                              И въпреки всичка колкото повече мисля и гледам толкова повече се убеждавам че другата седмица ще видим нов връх на долара ..Така поне мисля ..
                              Поздрави !

Коментар

• КОКО

Докторе в това което казваш за еврото има логика още пвече историята се повтаря, предният път отиграх перфектно теста на 1.29 и тогава имаше поемане на въздух до 3070 преди да пробие, което също отиграх перфектно, и тогава и сега невярвам много за пробив на 1.29 и затова имам дълги със стопревърси, въпреки че техниката сочи твоята логика аз имам предчувствие за нагоре но това не значи че несъм готов да отиграя и движение надолу, гледам и в двата случая да съм на плюс
                                Успех

Коментар

Working...
                                X