IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За феновете на Мартин Гейл

KOKO - не споря,сигурно аз греша за сумата, но дали е 0,4 или 1,0 все си е загуба , а въпросът е докъде ще си я позволиш или ще удвояващ ГУБЕЩА позиция !

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

"Бих желал тук да се коментира само движението на валутите,като всеки който желае да направи своята аргументирана прогноза.Надявам се това да стане приятно място за дискусии на участниците на този пазар."

Петьо, човека си казва сделките, твърди, че е на реал, казвал е, че годишно е прежалил 4 сметки, очевидно изкарва повече от това, което би загубил евентуално някога. На мен не ми харесва неопределеноста на нещата в добавянията му и границата до която може да стигне в добявянето, но... засега печели. И очевидно, ако беше казал, бих могъл да добавям по една двойка до еди колко си, щеше да е малко по-коректно, но на никого не е казал да играе така като него.
      ПРИЕМАЙКИ, ЧЕ ПРОСТО СИ ОБЯВЯВА ТЪРГОВИЯТА, СВИКНАХ ДА ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ НА ДОН КАРЛОС ЗНАЧИТЕЛНО ПО-СДЪРЖАНО.

Кое те дразни толкова теб, че си така невъздържан?

Коментар

Пеитър никога не съм казвал че имам 1м късо евро имам 400к късо евро и поръчка за 1м от 2870, имах снощи къс кабел със задействан тп и сега имам нов къс кабел......

Коментар

• поведението на П.Караиванов

Постингът ми не е заяждане.Но бих бил доволен да видя конкретни цифри от теб,обосновка кратка,а не поучаване на някой колега,как да търгува,къде да поства и да коментира.Личи си,че си изнервен.И то - много.Защо?
          Когато призовавах да се купуват $ от 1.32/1.33/1.34 - ти ми отговори с подигравка.За кой ли път...
          Приемам,че не съм трейдър от твоята класа,но нека все пак да се уважаваме взаимно.
          Виждам,че примерно с постинга си от 22.03. в 22.55ч направо си "утрепал рибето"...И сега какво - да ти отговарям по подобен непристоен начин ли? Забрави - нЕма...
          Създал си подобна тема и във форума на STS - но виждаш,че и там твоята самореклама не намира почитатели,иначе казано - шарани нЕма.
          Та поствай конкретно,давай цифри и не се бой,че как ти Никол няма да я има 10-на дни.Ето ти удобен момент,да докажеш своята класа.
          Желая ти успех!
          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

http://www.ildado.com/martingale_system.html

Коментар

КОКО - ще се опитам да ти обясня каква е разликата.
              От това което писа снощи => че в момента си къс със 1 мио Е/$ (С/Р) от 1.2900 нали?
              Към момента това означава че си -3000$ . Е питам те аз , какво смяташ да правиш? Да удвояваш през 60-70 пипса или през 2 фигури? И така до къде ? До кога е ясно - докъто получиш съобщение : Марджин Кол !
              Схващаш ли къде е разликата. За да можеш да си позволиш този ЛУКС трябва да не ти пука много от това дали ще се разделиш със 100000$ или с 1 мио. $ - тоест да имаш поне 20 пъти повече, но и дори да ги имаш ак много БОЛИ! Вервай ми !
              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur

мисля че е в ход импулс за трета с цел 1.37-38

Коментар

• KOKO: bnight

Коко, абсолютно си прав, стига да имаш на какво да правиш мениджмънт и какво да добавяш, ако се наложи. Нали се сещаш, че със сметка 5к примерно възможностите са крайно ограничени, за разлика от рисковете за психичното здраве...

Коментар

• Нов FOREX анализ Мариян

Късата йена според мен трябва да има стоп над 109 защото пробива 106.86 ни закара на следващият резистънт 107.14 но ако и той падне следващото здраво ниво е 108.8, това е от техническа гледна точка
                    Успех

Коментар

За феновете на Мартин Гейл :
                      http://www.investor.bg/Comments/View...ID=4029&LRID=0

Коментар

• bnight

Петър наистина не си прав за Дона, системата му изисква перфектен мм и той може би го има, аз слагам стопове защото не ми понася да гледам минуси над 10к на екран, просто откачам и немога да мисля, но след като съм си наумил посока при следващо ниво пак отварям и така моята система е същата с единствената разлика че влизам с повече и слагам стопове като се стремя да добавям по движението а макс две добавки срещу, но нещата са същите какво значение има дали ще касираш минус или не, важното е да имаш здрави нерви.
                        Успех

Коментар

• bnight

Петре не си много прав никой не зомбира никой освен някой сам да си го прави отностно механичните системи на Мартин Гейл не съм ги чел но за два дни изчисления стигнах до извода че може да ти носи печалба този вид игра но ако си много предпазлив и пак не е гаранция значи аз направих схема на игра в двойката GBP/JPY там суапа е най як като мног важен е входа да речем от 192 и се прави с цел поне 20 фигури надоло като се молиш да не мине 180 че след тожа само гледаш хубавото е че при този вид игра може да се излезе от ситуацията в случаи на покачване с две фигури си на нула но тук фактор вече е и времето ако от ниво 186 до 180 бъде 6 месеца или година и после да прави макс по фигура на месец си бетонираш сметката но си е рисковано не заради друго ами сумата с която играеш е голяма хубаво е и сметката да ти е голяма и ако играеш отстрани нямаш право на грешка аз бих го правил с двойки като EUR/GBP където волативноста е не повече от 300- 400 пипс-а а суап-а не е лош все пак бих се радвал да чуя коментара ти за движенията от четвъртък насам и как ги виждаш до края на седмицата.

Коментар

• JPY

usd/jpy - TP 106/105.70
                            eur/jpy - TP 136/135.80
                            re-sell below 135.80 (daily close) - 200 SMA - TP around 133.70/133.60 (Senkou Span B with Shift).
                            През друганта седмица приключва финансовата година в Япония,а и в петък е NFP US...
                            А цената на петрола ке падне,временно де (туй във връзка с JPY,не толкова с CAD или NOK).
                            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• bnight

Здравейте Спекуланти.
                              Успешна седмица и много печалби на всички

Дон Карлос - понеже не мога да намеря най-точните думи за да го кажа по-деликатно, ще ти го кажа направо. Не им мъти на "новобранците" мозъците със системата на Мартингейл.Това е НАЙ-ГУБЕЩАТА система за търгуване от всички възможни.Освен това тя е ВРЕДНА както за психиката , така и за развитието и израстване на всеки индивид като спекулант. Ти си търгувай на воля,но не ги ЗОБИРАЙ !
                              Тази система е предназначена единствено и само за институционални инвеститори като пенсиони фондове и застрахователни компании които акумулират огромни суми пари ежемесечно и чиито разходи са в пъти по-ниски от прходите им.Освен това те прилагат тази система единствено в "Лихвоносни" валути. Това че ти УТРОЯВАШ през 60-70 пипса си е единствено и само твой проблем.Това обаче също е МНОГО ПОГРЕШНО. Обикновенно се УДВОЯВА след 2-3 фигури движение в една валута, а УТРОЯВАНЕ се прави едва след 8-10 ФИГУРИ. Така, че моля те бъди КОРЕКТЕН и им напиши с какъв ресурс си скочил в играта и колко още можеш да довнасяш.Това че ти можеш да започнеш с 20000 $ и имаш готовност да довнасяш примерно до 150000 $ е твоя възможност, но от тук пишещите и четящите едва ли и мах. 10-15% да могат да си го позволят. Така че предлагам ти да си създадеш една тема - като например : "Последователите на Мартингейл" и там да си дискутирате всички възможности и рискове които предлага тази система. Благодаря ти за разбирането в аванс.

Успех на всички Спекуланти

Коментар

• bnight

Дон Карлос благодаря приятно излизане и късмет колко на доло очакваш да стигне USD/CHF аз чакам нива към 1,18 за удалжаване с първа цел 1,22 но може и малко под 1,18 да удалжа.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X