IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз сложих нулев стоп на дългата евройена 145.10
    Колеги,в момента е 145.24,ако върне към 145.00 - 145.10 не пропускайте да се включите,това са сигурни 100 п

Коментар

• Здражеите колеги , имате ли идеи за AUD/USD аз го удължавам от 0.735 стоп на 0.733

Коментар

• Сега към начинаещите продължавам с урока не се лъжете да продавате евро аз ще пиша когато видя сел сигнал. По камарилите още не сме стигнали сел или бай ниво. Още трябва да сме извън пазара

Коментар

• Аааааа,нека не смесваме полезното с приятното

Коментар

• като стана дума за 100 пипса, аз се вклю1вам в usd/jpy:

buy 114.94, TP 115.94

Коментар

• Нещо повече Хоска на евройена и разрешавам да ходи до 145.20 - 61.8% на последният спад а това е след 8п

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                Коко,съгласен съм за стоте пипса,но нагоре:
                long eurjpy 145.10 t/p 146.10

Хайде Бас на по бира хоска

Коментар

• Коко,съгласен съм за стоте пипса,но нагоре:
                  long eurjpy 145.10 t/p 146.10

Коментар

• sell eur/usd 1.2624, TP 1.2580

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Сел ЕурЙена 145.05

Изпълнена цел на мечи флаг, излиза цел пробив на 144 мисля че това са едни лесни 100п

Коментар

• Сел ЕурЙена 145.05

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          Колеги да питам нещо не по темата.Някой случайно да е търгувал с акции на gazprom ? Да ми каже къде мога да чета някой свестен анализ и някъде,където мога да гледам добри графики с demo user?
                          Свали си демото на ДелтаСток.

Коментар

• Колеги да питам нещо не по темата.Някой случайно да е търгувал с акции на gazprom ? Да ми каже къде мога да чета някой свестен анализ и някъде,където мога да гледам добри графики с demo user?

Коментар

• На мен ми излезе 7 тоест частичен ТП аз затворих част от дългото ми евро от 2555 но има път още нагоре и аз скоро ще добавя но после ще пусна графики

Коментар

• Като анализирам настроенията- почти навсякъде за e/usd,са за
                                на север -направо очаквам към 26 -да сме около 1.2450.
                                Успех на всички.Не се базирам на никакъв анализ,просто
                                имам чувство ,че винаги така става.

Коментар

Working...
                                X