If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я да му побая малко на паунда...айде паундчееее..падаййй...падни здраво за да ми направиш кефа. Щото ако не паднеш значи съм голяяяяямо дърво Пуффф Пуффффф (тука хвърлям малко от оня прах дето казва "пуфф" във въздуха). Хай талеееееее...надолу, надолу върви паунде...надолу, надолу много надолу
Е толкова от мен
Тегавото на каките е, че няма как да уцелиш посоката винаги ти намаляват сметката иначе е къде-къде по-интересно от стоенето пред монитора така че приятна игра от мен...и много профит на форекса за да имаш за каките
Аз мойте йени бих ги държал още ама ми е много малка сметката и тази йената много бавно расте и затова ги продадох за да освободя капитал за паунда Той поне е по-волатилен. Ако ми удари стопчето пак се връщам в йената.
Успех!
японците или китайците незнам ама с тази добавка дето трябваше да е стоп тази вечер може да си говоря с вас тук за йени( а сега едно вино и като се прибера да е под 107.30 йената наздраве и умната с кабел/йена че може да си скочи и над 202 кат стой та гледай
Пичове, внимавайте с тия йени, дето ги размятате насам-натам. Китайците пак нещо са изприказвали/написали за преоценка на юана... кой ги знае какво ще им скимне в един момент.
Коментар