IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Аз съм за лонг. Не сме подминали кой знае колко 76%фибо, чака се поне някаква корекция. Тази седмица ще има доста фундамент четвъртък петък и докато цената се лута насам натам може да оформи дъно. ХШ ще е още по-сигурен ако премине неклайна. Днеска така и не ми излезе възможност за сделка. Сега гледам едно двойно дъно ама едва ли. Утре вече.

Някой има ли актуални данни за COT?

Коментар

• GBP JPY

Още сутринта като видях, че удари стопа ми на 200,55, което си беше много ясна индикация от дневния ParabolikSAR, излязох от този пазар, за да изчакам поне да спре така стремително да драпа към 202.Не съм сигурен че и това ще е върха.Мисля, че е по-добре да се изчака, с риск да се загуби част от движението - например - чрез преместване на лимитирана за шорт на около 100п. от пазарната цена - в момента - от 200,55.

Коментар

• gbp/usd

ok, koko

Коментар

• eur/usd

Mario,за мене ти си прав - не видяхме почти никаква сериозна корекция на Е/Д,а и всички тук се гласят за шорт,което като факт е доста неестествено..

Коментар

• gbp/usd

Mastodont v moments nemoga da vliaza v kiuto, vsi4ki ina4e mislim taka samo stopa vnimavai

Коментар

• eur/usd

H&S
              Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• gbp/usd

koko, az prodadoh gbp/$ na 1.8756 profit 100-120 p, stop na 1.8808, pusni si icq-to

Коментар

• eur/usd

limit buy 1.2872 SL 1.2840 (вероятно импулсивно движение от посоченото ниво)
                  TP around 1.3090/1.3109
                  cad/chf
                  sell 0.9922 SL 0.9934 TP 0.9830
                  Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                  [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• GBP JPY

И на мен ми гръмна, за една боя разстояние. Спирам за сега с тази двойка.

Коментар

• GBP JPY

Да думна ми стопа но сега пак скъсих, пробив на 201.8 ще е индикация за обръщане на тренда.
                      Еврото вече целя 1.2740 също
                      Успех

Коментар

• GBP JPY

не искам да плаша никои но тази двойка може да се покачва още, хубаво е който я играе с голям % да слага стоп или да хеджира за миналата година е ходило 4 фигури на горе така че умната ;-)))

Коментар

• GBP JPY

Стопа би трябвало да е на около 201.75,тъй като миналият път по спомени удари 201,65 ...после откат и здраво надолу.Сега обаче май не е такъв случая - много сериозни свещи има на дневна и всяка следваща започва от предишната за мене това е знак,че ще качва още,ако преодолее 201,57 съпротивата

Коментар

• GBP JPY

Взе ми здравето. Слагам стопа на 201.55 и нито стотинка повече, каквото стане, мисля че опря в тавана. Две трети от дългия ми кабел от 1.8659 продължава да набъбва.

Коментар

• Удари ми стопа. Голяяяямо съм дърво Приятна вечер и успех, колеги!
                              Keep walking ...

Коментар

• JB

Ааа те тия каки са от добрите Добре си плащат
                                Keep walking ...

Коментар

Working...
                                X