IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/JPY

Юлиан, според мен слизане под 201,80 е малко вероятно тази нощ. Сутринта бих купувал на това ниво с цел 120-150 пипса.
    Шанса на тези, които са заложили на йента е Танкан след 2 часа. Но не съм чувал наскоро положителни новини от Япония.

Коментар

• 1 април - хе хе хе

затворих всичко за да не ми е много кофти утре . очаквам доста лоши новости за японската индустриална мощ - решили са да се конкорират с китаиците за англииския пазар ценово
      днес се престраших да отворя една позиция на демо - утре ще ме изпържат ама да си сърбат попарата превържениците на изгряващото слънце , то по изгрев ша ги огрее ама ша са без стопове - алчност маина тука из пловдив става нет избазикване , та аз пострадах в габровско и там са ми вързали панделка - един се е регнал с моя ник от габрово , та понамалих инициалите

Коментар

• 1 април - хе хе хе

Хайде лека до 02,50 за Танкан

Коментар

• 1 април - хе хе хе

вълев, как сме аверче, трошиш ли демото))
          къде се загуби ти, а? помислих, че ни заряза и забърса по габровско)) няма да предваш отбора щото ще ти резнем кебапчетата от дневната дажба и ще останеш само на кюфтета... и нафта де, и нафта))

и сериозно - как си, какво очакваш в този шегаджийски ден? имаш ли отворени позиции, как го виждаш долара в близкия месец?

аз съм го купил здраво и чакам да се качва, ама утре ако ме изпързалят ще ближа рани доста дълго.
          та се ослушвам яко за инфо за кураж))
          продавам gbp/jpy и ще го правя поне до 208. и си вземам по 100 пипса, ако имам късмет де))

и един виц, може и да се перефразира с форекс, ама нямам желание тази вечер:
          Въпрос към Радио Ереван:
          - Защо българинът след секс обръща гръб на партньорката си?
          Радиото отговаря:
          - Защото българинът, по принцип, мрази шибаните неща!
          )))))))))

Коментар

• GBP/JPY

Иво,по всичко личи,че прекаляваш с демо-то.Абе гледай реално - двойката е на ниво,което е връх.Разгледай и графиките ,за да видиш какво е било падането,респектовно вдигането на тези дати - нищо чак толкова впечатляващо.Без паника,но и разбира се,умната,не скачай като Пламен9

Коментар

• GBP/JPY

вкарах на демото една дълга по двоиката - на реал ме е страх

Коментар

• GBP/JPY

аз също съм къс в тази двойка с 23 к при цена 201.65 което ще рече 6 $ на ден лихва това ме плаши с малък % и съм хеджирал с GBP/USD 22k1.8868 i GBP/NZD 2.6538 съм къс също имам и дъгли NZD /USD 9k 0.7122 лошото което усещтам е че ще се плаща суап яко а другата седмица сме на пързалката ама като бързам възможно е да останат текущи нива над 202 203 до другата седмица.

Коментар

• GBP/JPY

Е, оттеглям се да си гледам работата и ще отсъствам и от форума 2 дни...Но желая от сърце успех и на слука на всички колеги!

Коментар

• GBP/JPY

Парите са си мои, а риска не е чак толкова голям.При това никога не захранвам акаунта си с повече от 2-5% от парите, които имам.А сега са доста по-малко в него.Бих могъл да опитам и схемата - да върне поне 100-150п., но наистина поне 1-2 пъти в годината човек може да си позволи да потърси максималното влизане, като разбира се, е готов да си плати цената за риска.

Коментар

• GBP/USD

В момента не търгувам тая двойка, но си мисля , че е време за шорт ъс топ-1,8930, цел - поне 1,88.

Коментар

• GBP/JPY

Пламене,чакай бе,колега,какво правиш?Ами ако и сега те задмине цената?Не бързай,както е тръгнало,ще имаш още възможности за скъсяване.Чакай поне с 60-100 п да те задмине ,пък тогава скачай.Имам чувството,че парите в твоя акаунд са чужди

Коментар

• SSI ALF

Алф, това е най-сигурният метод за 100% прогнозиране на пазара но няма откъде да я получиш навреме обикновенно се публикува със закъснение, някой големи доставчици като фхсм правят собствени доклади на база на клиентите си, и те са щогоде представителни защото всепак там се въртят около 20млр. Обикновенно банките и Дон Карлос купуват долари докато големите спекуланти и ние продаваме, след като Дона направи и последната си добавка в доларйена някъде около 110 тя ще вземе да пада и той ще затвори позициите си на печалба около 108 а малко следнего и банките но и ти ще се усетиш и ще почнеш да скъсяваш а банките постепенно ще започнат да затварят късите и даже дона ще започне да отваря дълги около 103......
                          Това е съвсем образно казано
                          Виж банките как прминават от къси в дълги доларови позиции

Коментар

• GBP/JPY

Добавка от 202,63 за шорт.Наистина е прекалено рисковано, но очаквам поне понижение със 100п. в следващите 24часа.А иначе спокойно може да пробие и 205....Разчитам на силен долар , който да се отрази основно на силно волативен пауд.А дългосрочно съм разбира се за отслабване на долара, но мисля, че спрямо паунда това няма да се отрази толкова, колкото на еврото, т.е. - евро/паунд - над 0,75.

Коментар

• GBP/JPY

И на мен, егати и кръводаряването!

Коментар

• GBP/JPY

аз бях дотук - затворих по собствено желание на -30 п -успех в мъките

Коментар

Working...
                                X