IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SSI

благодаря КОКО

Коментар

• ПАЗАР

Пазара спи прекрасен призрачен сън.Някой тича навън.Друг рисува луни.

Коментар

• GBP/JPY

На мен също ми удари няколко стопа, но тя си проби канала мина предишният си връх и единствено на седмична това ниво 202. става за продажба защото е на една трендлиния но иначе може спокойно да гони близо 204, така че умната с тая двойка.
        Успех

Коментар

• GBP/JPY

Искам да помоля!При първа възможност-стоп на нула.Не ние движим пазарите.

Коментар

• Алф

Алф това е сот информация, червеното е курсът евродолар а линиите са позициите на некомършалите тоест на големите и малките спекуланти, горедолу това което виждам е че към края на март има намаление на дългите и отворен интерес около 7,300 контракта и се забелязва редуциране на дългите с 2,700 контракта. банките все още доминират с 63,885 къси контракта - но това не е отбелязано.
            Успех

Коментар

• апоGBP/JPY

Да прилича и на опит за реванш, но в случая не е , защото е много вероятно да е идеалното място за влизане, а не някъде в меллето.Поради това си струва риска, стига да е премерен.
              На ebay това го отработвах доста време, просто трябва търпение.После идва и профита.

Коментар

• GBP/JPY

тези къси само добри данни от япония сутринта може да ги спаси(и аз съм къс) - едни отрицателни индекси ще ни оберат стоповете както циганите на пътя - и е без значение дали стопа ще е на 204 или 208така го виждам и бог да ни е на помощ

Коментар

• GBP/JPY

Пламене,като имаш ударен стоп и пак влизаш,това не е ли опит за реванш?Аз сгафих така няколко пъти.

Коментар

• GBP/JPY

Съжалявам, ако не съм ясен.Загубил съм 40п., понеже средната ми цена беше 201,65.
                    Но когато котировката стане 202(т.е.ask210), ще съм "покрил" изцяло тази загуба, като практически влизам в позиция шорт от 202, т.е. - с 35п. по-добра цена на входа.
                    Да ,но трябва и да съм в правилната посока.Колебая се дали на 202 да компенсирам загубата, като поставя лимитирана на 202,40 за шорт, но по-вероятно ще си оставя позицията шорт с цел под 198(до 192 и т.н.).

Коментар

• GBP/JPY Пламен9

Извода за мене е,че си на загуба и то защото не си преместил стопа надолу,за да се застраховаш от загубата.КОКО снощи показа на практика как става това с местенето на стоповете.
                      Сори,не искам да те обиждам с нищо.

Коментар

• GBP/JPY Пламен9

Пламене , излиза,че при 30к позиция и ударен стоп на 45 пипса*30,ти си открил нова позиция къса на 202,50 и си спечелил!Нещо ми бяга в момента,но как става тази магия?Е,ако сега спечелиш със същата двойка повече от загубеното преди,то няма да има загуба.

Коментар

• е/$

SSI = buy $

Коментар

• GBP/JPY

След ударен стоп на 202,05, сега отново съм шорт от 202,50.Предишната позиция ми беше при средна цена 201,65, а сега при котировки под 202,0 компенсирам загубата и практически влизам от по-високо ниво(202).Проблемът е стопа!За сега-202,90.При котировки под 201,5 ще удвоя позицията.
                            Практиката показва, че когато си раазпределиш ресурсите има шанс да успееш, дори доста време да не си в правилната посока.Само че трябва желязна дисциплина и търпение, а за това пък трябва и време, и нерви, и да умеем да губим, без реваншистки амбиции.

Коментар

• е/$

някой може ли да обясни графиката

Коментар

• Огнян Коев: GBP/JPY

Забелязах,че някой път двойката седмици е атакувала някакво ниво.

Коментар

Working...
                                X