IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• The fan

Нямам в предвид че играе дългосрочно, мисля че той ме разбра какво искам да кажа, преди 16.30 - 1.298 е нормална цел но не и 1.3015.

Коментар

• eur/usd

dnes spored men sthe imame skok do 1.3050/31 kadeto raztovarvam i obrastham na kasi inache drugoto nivo e 1.2850 toest udaren stop i vkluchvane otnovo

Коментар

• koko USD

koko, tova sa moite sdelki za 16.30, oba4e ne6to aud me duni zasega.

$/chf sell 1.1970, s/l 1.2025, t/p 1.1860-50-00
        aud/$ bye 0.7720, s/l 0.7685, tp 1.7775-85, 17800

Коментар

• Огнян Коев

-И аз съм за , но много ме притеснява лошия фундамент от Щатите вчера , а за днес по-добре да го видим , забелязах че когато картинката е хубава , и такава че повечето да я изтълкуват като южна я развалят с фундамент.
          D.Y.F-091066

Коментар

• foruma

Chikago, за втори път пишеш изложените неща. Не, че не са верни, но не виждам смисъла постоянно да те отказват да пишеш. Ето ти една причина да чета твойте анализи и да се съобразявам с тях: доказал си, че познаваш Ichimoku и за мен е достатъчно да чета твоята гледна точка, а не да разучавам и тази с-ма. Малко хора останаха от тези, които пишеха преди време и форума само ще загуби, ако тенденцията продължи.
            Fostarfx, ти също беше от редовно пишещите. Не мисля, че някой се дразни от твои постове.
            Отплеснах се на свободна тема, защото не мисля, че днес мога да направя смислена прогноза или вход.
            GL!

Коментар

• дългосрочна

Всяка позиция преди 16.30 е дългосрочна , изгледите да се превърне в такава не са малки , т.е. повече от 50% са.
              D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

кое му е дългосрочното на позицията на bnight?

Коментар

• eur/usd

Limit buy 1.29 s/l 1.285 target okolo 1.31 .

Коментар

• GBP/USD

KOKO напълно съм съгласен с теб!!!
                    It's OK to make mistakes, it isn't OK to repeat them !!!

Коментар

• USD

Защо въобще заемаш толкова дългосрочна позиция преди 16.3 изчакай ще имаш по-добри нива
                      Успех

Коментар

• USD

КОКО моето мнение е обратното както може да видиш за момента обаче имаме тесен реиндж между 1,2955 и 1,2982 в която посока пробие натам сме позицията ми от долната страна е със стоп 1,2943 цел 1,3015 но в момента разработвам резервния варянт.
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• USD

Мисля че днес 1.288 ще падне а кабела ще пробие 1.875, но това е неангажиращо мнение.
                          Успех

Коментар

• EUR/GBP

zatvorih dalgite na 0,6875 +4p ne mi se 4aka pove4e tam.

Коментар

• USD/JPY

buy 6k 107.275 причина имам дълга в GBP/JPY в случай че пак върне

Коментар

• foruma

davidbg6@yahoo.com, това е най-дългото изречение, което някога съм чел
                                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Working...
                                X