IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър ден на всички.

Добър ден на всички и от мен тъкмо ставам и виждам че японците са ме направили щаслив с дълги евра от 1,2955 цел 1,3015 с/л 1,2935 като сега ще видя има ли по-разумен стоп. Очаквам много силен северен вятър днес. Дано да не е само 1 априлски. държа се за прогнозата си че на 1,3050 ще скъсявам. Късмет на всички днес. Имам и една идея нека направим тема в която всеки да побликува полезните линкове с кратко описание за да може всичко което ни трябва да е лесно достъп. Късмет на всички.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Chicago

Chicago, vse pak ima hora koito te ceniat! Razmisli vse pak!

Коментар

• Добър ден на всички.

грефиката е весела,не виждам нищо лошо))))

Коментар

• foruma

чикаго до някъде си прав мен също ме дразни един елемент с многото имена и за това трябва да се погрижи модератора хубаво е че вече преди да постваш трябва да си си запазил ник-а но не си прав за отговорноста на прогнозите тук няма врачки или хора които гледат кристални кълба аз самия постнах преди време че GBP/JPY е твъдо надоло но после си коригирах позицията играя на реал и си поемам отговорноста за себе си но всеки прави грешки от форума научих много като информация и линкове аз самия също поствам полезни такива но форума е свободно място в което всеки има право на мнение аз бих допълнил само да си каже доводите защо мисли така а всеки сам си преценя дали ще ги вземе впредвид наистина има постове които са абсурдни и аз няма да споменавам имена че отиде цял ден нека всеки да кокретизира за какъв период от време е неговата прогноза като прогноза за следващите две години не мисля че е актуална тук ние не сме банки да заемаме позиции които да държим толкова време повечето тук са интрадей или държат позиции от няколко седмици до месец само дон карлос мисля бе обявил позиция от 6 месеца така че поне в това отношение за да бъдат по точни прогнозите нека да са в рамките на неповече от месец защото губят стойност и мотивите накратко също биха помогнали за дадена по сериозна прогноза много хора се отказват заради тези непрестанни дразги аз лично спрях да чета постовете на този с мног имена и %-и за мариян също не си прав това което аз прочетох за него че е дал прогноза за скъпа йена до края на месеца е вярно сега поефтиня но това не значи че другата седмица няма да се продъни незабравяйте че пазара е на настроения сега йената никой не я иска ама вече няма валута която да се радва на особено внимание дори и NZD която си беше отличник последния месец нещо се пропука макар там очакваничта ми са за сериозни данни за Q1 който ще я върнат пак в час в краткосрочен план успех на всички и дано поста ти да не е свързан с днешната дата .

Коментар

• Добър ден на всички.

Добро Утро !
            Днес дилъра на Варчев ми каза че фирмата ще работи без спред !
            Успешен ден на всички !
            ММ и Честит 1 Април !Дано успеем да ги излужем и да им вземем парите не само днес )

Коментар

• Добър ден на всички.

Може би сега е момента да спомена, че след 234567 минути сме на кота 1,3579.
              Ако имате въпроси, обърнете се към fostarfx за уточняване графика на придвижването...
              Успех.

Коментар

• foruma

ами да, прав си!
                но все пак много на сериозно се взимаш, търговията е много сериозно занимание като всяка друга просефия, но това не пречи да се забваляваме ... ако имаш предвид графиката ми, тя беше просто малко разнообрази в скучния форум! но ако иска модератора може да я изтрие все ми е тая!

Коментар

• foruma

a kak ti e nika v SKYPETO

Коментар

• foruma

Убедих се,че е време да престана да поствам тук по следните причини:
                    1.Модератора не прави нищо за подобряване на качеството на излаганите мнения,като не спира достъпа на малките момченца с по няколко ника,които не знаят изобщо за какво става въпрос.
                    2.С присъствието си тук,бъркам далаверата на мошеници като "Великия анализатор",който има за цел да зарибява и мами малките момченца и неопитни трейдъри.
                    3.С постингите си освен,че се разсийвам,си губя и времето,поради ниското качество на форума.
                    4.Ако имам желание да помогна на някой,го върша добросъвестно и безвъзмездно посредством www.skype.com - когато даден трейдър (умишлено не посочвам имена,за да не ги плюят,както стана последния път с Бараков примерно) се свърже с мен.
                    5.За съжаление,виждам подигравки и по адрес на Мариян Йорданов,и по мой адрес.А това според мен не е допустимо и разумно - тук никой не носи отговорност за дадени прогнози,мнения и анализи.Ако можеш да помогнеш-направи го,ако ли не - недей да вредиш!
                    Завършвам с пожелание за успех към всички и един съвет - ако няма какво да правите в момента,т.е. не търгувате активно,ЧЕТЕТЕ . Поне форех литература Стефан Бараков и Калоян са Ви предоставили в голямо количество.
                    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Коментар

• GBP/JPY XXX

защо спите спекуланти - новозенландеца качи 300 пипса

Коментар

• GBP/JPY XXX

Аз вчера се минах като продадох на тънко двойката,та сега ще я стискам дълго

Коментар

• GBP/JPY XXX IWO

Данните са определено лоши,но се чудя защо пазара така реагира на тях.Утре следобяд ще се разбере.А сега хайде пак лека нощ и успехи!

Коментар

• GBP/JPY Юлиан

buy 202 st 201,50 tp203,20
                              по-вероятно е изобщо да не ме огрее
                              Според мен целта на цялото движение е 203,50.
                              Юлиан, ако още си къс в тази двойка е най-добре да не гледаш ничие мнение и сам да решиш какво да правиш - къде или кога ще покриеш късите.
                              Успех

Коментар

• GBP/JPY XXX IWO

Обърках се - трябваше дълъг да вляза,ама толкова стремително взе да връща след дигането,че си казах,ТОВА Е ПОСОКАТА и налетях на Д/Й като орел на мърша

Коментар

Working...
                                X