IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• I0

До 1.2780 по бива , а за още по вече трудно , мисля че ще го засипват с лош фундамент долара , все си мисля за 110 , не е случайно явление , ще раздухат и дифицита още по-голям ще бъде вероятно.
    D.Y.F-091066

Коментар

• dolar

При мен опря на взходящия канал от 01.04.2004 и взе да врща.Но мисля,че е временно.Движението е юг

Коментар

• GBP/JPY

Пламене, на какво се основават очакванията ти за низходящо движвние в двойката, и на коя графика?
        Мерси предварително.

Коментар

• I0.GBP/JPY

Така си е!Откакто зарязах търговията GBP/USD , само пропуснати въможности....
          Но като вече съм вложил толкова време, защо да не изчакам още...месец дори.

Коментар

• GBP/JPY

селл 1.2850

Коментар

• GBP/JPY

Пламене, според мен вместо да чакаш йената, по-добре хващай влака за 2662 - там можеш да чакаш и в спален вагон...

Коментар

• GBP/JPY

Колеги, относно йената, ще изчакам и до 203,5, но стопа ми е на 204.Средна цена в момента - 202,69.
                Преминал съм на средносрочна търговия, за което в тази двойка мисля че момента е подходящ.Един пример -мислех, че паунда ще коригира спрямо долара до 1,8830-60, преди да видим 1,85, но се оказа че не би!И така се намалява риска от дневните колебания, преследвайки поне 500п.
                Но 100% сигурност просто няма, всичко е въпрос на избор на ММ.
                На слука и профит на всички.

Коментар

• Карлос

Астор, винаги успяваш да ме разсмееш, батка. Благодарско.
                  Успех

Коментар

• Карлос

Карлос има една тема за мартингейл.
                    Отивай там да биеш по фарчето.

Коментар

• Kamen

Карлос то и всеки ден е добър да пуснеш фиш!

Коментар

• Kamen

Колега, следя трейдовете ти и определено ми харесват. Мисля, че си от малкото
                        търговци, които знаят какво правят. Поздравления!
                        Разбира се, че всяко ниво е добро и за скъсяване и за удължаване, в зависимост от
                        редица фактори, но не всеки го приема и още по-малко разбира защо е така.
                        Желая ти успех!

Коментар

• petrol

FostarFX, BROKE Blagadarq za infoto, jivi i zdravi da ste i uspex na forex

Коментар

• petrol

adresa e :

http://stockcharts.com/def/servlet/SC.web?c=$WTIC,uu[w,a]daclyyay[pb50!b200][vc60][iUb7!La12,26,9]&pref=G

Коментар

• petrol

http://www.reuters.com/financeCommod...tml?mkt=ENERGY

Коментар

• davidbg

Не бих се подразнил ако отпред не беше името ми. А това, че всеки има различен поглед върху пазара е нормално , все пак това движи пазара. Не трябва да се забравя , че всяко ниво е добро и за удължаване и за скъсяване в зависимост от това какви таргети си си поставил, времевия диапазон в който търгуваш, стратегията ти и ММ.
                                Надявам се, че колегите ще ме разберат правилно !

Коментар

Working...
                                X