IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Позиции

Добавих 50к към късата GBP/JPY на 203.45.
    Средна цена за 150к 203.12
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• какво спира кабела да полети нагоре?

... според мен тренда, който днес е на 1.8840, пресичането на МА 21 и 55 (има го и при eurdoll м/у другото).......... моето мнение (не бих искал да ангажирам никого) е, че отиваме към 1.8600 и 1.8520..
      ако разбира се преди това не мине над 1.8920-70...

Коментар

• форекс бургас

MEKETO, PETAR e pi4 shtoto e valk edinak, ama vie ste kuhi, zashtoto ste stado

Коментар

• Балканджи

Балканджи, минимумът според мен е 1000$- така всеки 10к лот ще ти бъде 1% от сметката и ще можеш да контролираш риска.
          СТС предлагат добри условия и преди всичко много добра платформа, с която е добре да свикнеш да работиш.
          Литература на http://store3.data.bg/barakov/ - всичко, което ти е неоходимо.
          Средна месечна доходност - строго индивидуална.
          Преди да започнеш да търгуваш реална, играй на демо поне месец.
          Ако първата ти сметка издържи 6 месеца си щастливец. Но именно с нея ще натрупаш най-ценния опит.

Пари наистина се правят лесно, но 2 пъти по-лесно се губят.

Успех.

*kолко учтиви хора са се събрали тук, не е истина. КОКО, това ли е всичко, което можа да кажеш на човека...

Коментар

• мекето

давид този ми е меила krasi177@abv.bg ,в понеделник може да съм в Бургас

Коментар

• мекето

мекето опитвам се да ти пиша на твоя е-майл но ми дава грешка ти можеш ли да ми пишеш на моя.

Коментар

• MGS: USD/JPY

Fisher, благодаря за коментара. Аз също смятам, че последната вълна не е завършила, и целта и е поне 109.70 ако крайната формация е корективен зиг-заг.За сега повече резчитам да дълги Д/С
                Успех

Коментар

• форекс бургас

не прогнозите са важни ,тук има много по добри от мене въпроса е дали са изпълнени правилата на моята играта и аз приемам като наи верни на коко макар че и тои прегрява понякога,а за петър да не говорим

Коментар

• MGS: USD/JPY

От януари до сега на седмична графика имаш 3 вълни с еднаква продължителност което означава че или последната не е завършила или не са от един порядък (103.64 от 9.03 до сега може да е зиг -заг).

Коментар

• пази яйцата! eur doll

Ал., имаш стоп, така че не се шашкай... друг въпрос е , че може би трябва да го съобразиш с МА 200 ...
                      а и нещо друго .. на важен съпорт (ако мога така да нарека 1.2800-2780), се купува само първия път..
                      останалото е profit-taking ... консолидация или както искаш го наречи до 1.3060 ... успех !

Коментар

• форекс бургас

MEKETO Q POSTNI EDNA PROGNOZKA I POMOLI DA TE POSLEDVAT A AZ SHTE PREBROQ PSUVNITE V IMETO NA KOLEKTIVNIQT TI DUHHHHHHHH........

Коментар

• какво спира кабела да полети нагоре?

Тази трендлиния е прокарана па дъната 1.5611 и 1.7745

Коментар

• cenzor

това написа ти:
                            Давид, колега, спри да се занимаваш с хора, които дори не знаеш кои са и какво търсят тука.
                            Онзи ден, когато пак беше така общителен с Минетчо и се псувахте взаимно, след това дойде БОКО и видя как се бори един човек с цяла система и как се променят многогодишни правила.

Ти къде изчезна и се покри него ден, а? Или ти беше хубаво да те псуват и да псуваш?
                            Що не спреш и не се скатаеш и сега, така както го направи онзи ден?
                            Jony според теб случайно ли се занимава точно с теб?

Стига си му обръщал внимание, а потърси съдействие от модератора, ОК???

сега за първото изречение си прав нямам идея какво прави тук нито кои е но че не е за тук определено го знам след което дойде боко дам ме извинява и аз съм изчезнал е тук не позна не ми е приятно да се обиждаме не псуваме с някои, вземи малко да четеш постове а и тук форума е свободен, дори и за гореспомената личност и за теб стига да е свързан с форекс ще ми се да те чувам повече на форекс език или и ти си скъпиш думите и твоето скъпо мнение а последното ти изречение ме уби знаеш ли чети постове приятелю ама не през ред та това е много уважавания кики, многото % (от където се познаваме с него) и предпоследния му ник с които все пак го кръстих щотото много си ги сменя че когато имаш да казваш нещо аиде помисли първо после го напиши и прочети го че ми се струва че не ги правиш в тази последователност това че сте приятели е cool ама да заемаш толкова тъпа позиция е най малкото неуместно за името ти. айде с здраве все пак и бъди обективен или си смени ника както твоя приятел.

Коментар

• USD/CAD

Цел 1.3248 до 6 седмици.

Коментар

• USD/CAD

Продавайте канадеца!!!

Коментар

Working...
                                X