If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очаквам да тръгнат нагоре, поне имаше замалко пробив на канал на кабел, аз съм дълъг в ауд от 7710 и се чудя дали да не добавя, това не е предпоставка за търговия, твърде вероятно е да се лутаме още в рейнджа
Успех
XXX Предполагам, че Д/Й в момента е в "С" вълна от 4-та. Нормалната и цел е дъното на 4-та от по-нисък порядък, което според мен е 106,64. Пробив под това ниво би означавал, че трябва да преразгледам броенето си. От друг страна вход в дълга позиция бих направил след като видя завършена С вълна (5 вълни) и оформена 1-ва вълна от възходящата 5-та. Относно покупката на $ в момента смятам, че е малко рано (ако целта е над 100 п.)
пул привет аве стана ми мъчно за теб мног скука в форума няма на кой една лоша приказка да си кажа, де е цензора да си каже тежката дума а ти ...... си знайш ;-))))
$ е за покупка на всякъде
$/йена има силна подкрепа на 107,40/50. Не мога да преценя дали това ниво ще бъде тествано днес, или вече сме тръгнали към 109.
Коментар