IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

buy gbp/ usd 1000k stop 1.8880 t.p. 1.9010

Коментар

• ............

ne sam priratal za to4no tvoita prognoza,no iskah da q 4uq.pojelavam ti mnogo pipsove!!!!!!!

Коментар

• GBP/JPY

david, kak e parzalkata mai 205+ e nared, trqbvat mi stop4etata ti,shte imash oshte edin joker pri kivito i posle nali znaesh, nqkoi ti iskashe dupeto....

Коментар

• GBP/USD

Оги, къде видя тазикотировка 1.8940 или това е sell limit?

Коментар

• ............

Noko аз приключих с прогнозите.
            И с безплатните и с платените.

P.S.С едно изключение.Но ти не си изключението.

Коментар

• USD/CAD

ХХХ Напълно си прав за спазване на принципа за редуването на вълните. Ако "С" от 4-та вече е приключила (MACD на 4Н вече пресече 0), пак бих изчакал оформянето на 1-ва от 5-та за да влеза дълъг на 50% от корекцията и например. Относно канадеца първата ми цел е 1.2846 а крайната 1.3246, но това е поне за 4-6 седмици.
              УСПЕХ И НА ТЕБ!!!

Коментар

• ~~~~~~~

затворих дълги USD/CAD на 1,2305 +18п

Коментар

• ?/$

Обикновени през януари се регистрират някакви екстремуми, които дават посока за цялата година. Тази година видяхме два такива: 1,3660 и 1,2730 и то без почти никаква корекция между тях. На големите институционални играчи е необходимо време и ликвидност за да балансират позиците си, така че очаквам консолидация в диапазона 1,28/1,32 преди формирането на нов средносрочен тренд.
                  Лично за мен движението надолу от 1,3660 изглежда незавършено и би трябвало да видим нов опит с цел около 1,2540. Преди това обаче ни е необходима корекция - до 1,3140/70 или дори 1,33. От тези нива мисля е удобно да се откриват средносрочни позиции с относително малък риск и добър потенциал за печалба.

Тази седмица: ?/$

1,2765/831 < 1,2857/80 > 1,3037/59 > 1,3138/75

Очаквам тази седмица ? бавно и полека да коригира спада си от последния месец. Движения ще има и в двете посоки с лек up side bias.Все пак това е корекция, така че действайте от подходящи нива и без да разчитате на много пипсове – просто hit and run.

Коментар

• ~~~~~~~

затворих дълги EUR/GBP на 0,6857 -2п. /лошо, дръпнах надолу!!!/

Коментар

• GBP/USD

Oгняне мисля, че пробие ли 1.8920 отиваме на 1.8970 така че продажбата би трябвало да е от 1.8925 и стоп на 1.8945, а иначе смятам че ще тестваме 1.90 днес УСПЕХ

Коментар

• USD/CAD

MGS, 2-ра вълна коригира 85% от 1-ва и е зигзаг -> 4-та е плитка и комплексна.
                        Може да завърши над 107. Скоро ще разберем кой е прав.
                        Скайп е доста удобен за комуникация, за това питах.
                        Канадецът не го следя, сега ще го погледна.

Успех!

Коментар

• ............

Не ми работи пощата от два дни, нетбг ъбдейтват сървиса, пратих ти от яхоо

Коментар

• ............

koko,beshe mi obeshtal edni prognozki v4era.mojesh li da mi gi pratish.i da te pitam i tebe kakvo mislish sega za e/$

Коментар

• USD/CAD

XXX Малка корекция. Единствено в момента бих купувал Д срещу канадец. В същност аз съм дълъг от 1,2135 още от 01.04, а канадеца е за продажба срещу всичко, и най-вече срещу Европейските валути през тази седмица.

Коментар

• EUR/$

Успях да селна от 1,2970, СЛ- 1,2996, ТП-1,2994

Коментар

Working...
                                X