IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bfx

Именно за да не повтаря грешките си трябва де се научи да се контролира. Сейлър създай си ММ, който да ти пасва на характера и никога не нарушавай изграждащите го правила !
    bfx пожелавам много профити и на теб !
    Лека и до утре .

Коментар

• bfx

i Kamene zabravq6 straha i al4nostta:tova sa dvata faktora koito dvijat sveta.i nai lo6oto e ,4e al4nostta naddelqva)) 4ovek ne moje da se nau4i ,ako ne se opari,vupreki ,4e kazvat ,4e 4oveka e edinstvenoto jivotno,koeto moje da padne v edna i su6ta dupka dva puti))
      Ремонти
      Форум за ремонти

Коментар

• bfx

e dobre, vie go nau4ete da igrae)da ne slu6am psuvni samo sled 5-6 meseca/ako gi izdurji de,spored men sa mu mnogo/ agoniq i treperene pred monitora))wellcome sailor))
        Ремонти
        Форум за ремонти

Коментар

• sailor

в общи линии всеки дава някаква добра идея и ако си направиш един синтез може да намериш оптималния вариант за себе си. аз лично смятам че тук човек трябва да е малко хазартна личност , защото ако го е страх да рискува, мисля че ще му е по-трудно. а риск има винаги когато се отваря позиция
          за лакомията няма да споменавам то си е ясно че тя винаги преследва всеки от играещите.

Коментар

• bfx

Защо даваш глупави съвети на човека. Защо трябва да губи сметката си за да се научи. Ако приемем факта, че всеки начинаещ в началото губи, то с колкото по-малка сума играе (като открита позиция), то толкова по-евтино ще му излязат уроците, които пазара ще му даде. А за тези стопове от 15п , просто не искам да ги коментирам. Дори и при добър вход , когато стопа бъде ударен за 5-6 пипса и след това направи фигура в неговата посока, представи си как ще се чувства и то при положение , че сравнително добре е влязъл.
            Към Сейлър: Ще си позволя един съвет - не започвай отначало с интрадей търговия. Знам, че те сърби постоянно да си в "играта" , но се научи да се контролираш и да чакаш. Взимай решенията си на базата на големите графики.
            Пожелавам ти много успехи !

Коментар

• sailor*bfx

Bfh, не се плаша засега от нищо , но съм против непремерените ходове,може би защото съм голям любител на шахмата.И не искам да се матирам в 3 хода.
              След 1 месец ще ти кажа колко ми е акауната))

Коментар

• sailor

sailor,da si kaja i az mnenieto:ne slu6ai nikoi,igrai smelo s 1%/toest s 30k/goni 40 pipsa,stopa na 15 i ne se pla6i))ako igrae6 s po malko po dobre vzemai motikata i na selo)))6te izkara6 pove4e))zabravi vsi4ko kvoto si 4el))ako ima6 uset za pazara 6te si proli4i po smetkata))ako ne gubi6))
                uspeh na vsi4ki
                Ремонти
                Форум за ремонти

Коментар

• sailor

Сега какво правя?Гледам да хвана някое дъно и да влезна!Но, много често дъното се пробива и става "таван"!Ами сега, накъде?
                  Тръгна да излизам след 40 - 50 пипса, а той след това направи още 30!!!

Коментар

• sailor

Делтата не позволява обратни поръчки, макар , че обещаха да направят промени в платформата.Но играх на демо с нея , пробвах и други, но за БГ е добра.
                    Най-сериозни проблеми имам при определянето на входовете и изходите .С цифрите се справям по-добре от графиките, а тук повечето сте на ТИ с графиките.Затова следя повече фундамента, пивот, съпорти и резистънси...Ще Ви бъда много благодарен , ако ми подскажете някои идеи за вход и изход???

Коментар

• sailor

Засега не съм поставил стоп, защото като начинаещ стоя непрекъснато пред ПС-то и сигурно ще е така , докято умалея съвсем.Но ако видя , че нещата отиват на зле, примерно загуба над 100 пипса-ще затворя позицията.
                      Коко, това за 3 х 3 ще го изпробвам, изглежда ми много подходящо.Още мисля върху това написа, защото върху АУД нямам поглед и не знам защо търпи къси стопове....ок

Коментар

• sailor

Sailor, като размер позицията ти е ок. По важен от размера на позицията е размерът на риска т.е. къде си поставил стопа.
                        Да откриеш с 1% от сметката е стоп 100п е същото като да откриеш с 10% и стоп 10п. Риск 1-2% е приемлив във всички случаи.
                        Виждам, че си прочел добри книги, остава да натрупаш малко опит и да загубиш възможно най-малко пари докато го трупаш.

Успех.

Коментар

• sailor

Сайлор не си се изхврлил с 10к, просто вместо 10к влез със 3 по 3к така ще можеш да касираш печалба, респективно загуба поетапно, ползвай за сега стопове и гони малко пипсове, примерно играй като начало с малко подвижни валути които търпят къси стопове като ауд, играй го с 10п стоп и 20п цел като начало но гони добри нива...........или играй с кабел но помни трябва да търпиш стопове дори и от добро ниво да си от по 40п за сметка на това гони 50п за 2/3 и 100п за 1/3, но гони добри входове, не дъна и върхове а потвърждения, ако доставчика ти позволява после забрави стоповете а прави обратни поръчки, примерно купуваш кабел и поръчка за продажба на кабел 30п надолу, много главоболия ще си спестиш рано или късно и двете ще излезат, по добре е от стоп но като начало слагай стопове.
                          Успех

Коментар

• sailor

Badboy, наистина се изхвърлих с 10к, и ще направя някои корекции.Но всички данни , които събрах и анализирах бяха в полза на $ и затова.Тук мненията също бяха в полза на $. Ще видим какво ще излезе.Благодаря за информацията и съветите на всички-ще ми бъдат от голяма полза.

Коментар

• sailor

Така в момента сме 23ч и курс евро долар е 1.2978 утре в 07-08ч курс евро долар ще бъде 1.298 +-10п независимо колко и къде ще ходи при японците
                              Успех

Коментар

• sailor

В делтата мисля че можеш да играеш лотове и по 1000$ само. По-добре е да играеш с най малки възможни суми докато не видиш че месец след месец постигаш стабилни резултати. Аз почнах да се занимавам преди 6 месеца, а от 3-4 месеца съм на риъл. Играя все още с остатъците от първия акаунт, по-точно 40% от него. Грешките през които преминах в хронологичен ред: Първия месец помислих че вече съм се научил, увеличих риска и почнах да скачам по-смело в входове. След това пробвах да играя без стопове. След това опитах да играя по чужди сигнали. Увеличих си риска с цел да започна да изкарвам най после повече пари. Всички типични грешки. Обаче вече е по-добре- вече 6та седмица акаунта ми се задържа на едно и също ниво. Най важното е да не бързаш. Не съм чувал за някой който да започне да прави редовно пари от форекс за по-малко от 6 месеца.

Коментар

Working...
                                X