IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• AUD/CAD KOKO

DOBAVKA 1000K NA DALGITE STOP 0.9660 T.P O.9880

Коментар

• AUD/USD от Dino

Donibot, Докато е под 7805, очаквам тест на дъното. Пробив означава 7855-7900. Пробив на дъното означава едно красиво падане, на което и съм заложил. Графиките са от 4h нагоре.
      Успех!

Коментар

• AUD/CAD

много интересно...в делтасток двойката AUD/CAD е с нива около 0.9680, а в trader-а се води CAD/AUD и е с нива около 1.0320 ???
        открийте разликата

Коментар

• AUD/CAD KOKO

BUY 1000K STOP 0.9650 T.P 0.9880

Коментар

• AUD/USD от Dino

Привет дружина, как е днес? Имам малко късо в тази двойка и чакам да падне под 0.7747, някой има ли представа имаме ли потенциал за надолу? Какви новини чакаме в 15:30?
            Много успешен ден да имате, и да си купите калкулатори, толкова успехи да имате, че да не може да си сметнете профита!
            И повече усмивки!

:]

Коментар

• AUD/CAD KOKO

mai 6e stava kakvoto 6e stava vav 15:30 h

Коментар

• AUD/CAD KOKO

na kakvo mnenie si za tazi dvoika 4e sam se ka4il mnogo iako za nadolo i sam malko naprednat

Коментар

• EUR/$

imai divergencia na 5 min i na 1h no na 1h o6e ne e zavar6ena ako tragne nagore taman 6e ia zavar6i

Коментар

• EUR/$

Ричи има логика в това което казваш, ако 1.29-1.2870 държи то следва 1.3250+ откъдето тест на 1.2730
                    Успех

Коментар

• EUR/$

a za E/$ mislai 4e ima sega po goliam 6ans za 1.33 ni tova ne e predpostavka za targovia
                      li4no moe mnenie a ako padne i 1.288 6e sme nagolo

Коментар

• AUD/CAD

poglednete tazi dvoika smiatam 4e ot tuka moge da se zarzulne pone 100-150 pipsa

Коментар

• EUR/USD

И 1,2950 падна геройски, което потвърждава моето опасение за силен долар. Както КОКО и много други сигурно са забелязали, ключово ниво е 1,29(68,2 Фибо) и ако и то падне отиваме да гоним 1,2730. За съжаление поради невъзможност да търгувам от работа нямам позиция и само съм свидетел на сбъдването на моето очакване.
                          Успех на всички!!!
                          Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Чикато тази поръчка средносрочна с добавки ли е?

Коментар

• EUR/USD

BUY 1.2925
                              Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                              [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• bfx

Kamene pratih ti na maila ne6to )) vij kak se igrae s 3000 $ i ako moje da ne go razprostranqva6.ne 4e mi e problem ,no mi e edna ort realnite smetki i ne e got))i ako moje si kaji mnenieto))
                                Ремонти
                                Форум за ремонти

Коментар

Working...
                                X