If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Donibot, Докато е под 7805, очаквам тест на дъното. Пробив означава 7855-7900. Пробив на дъното означава едно красиво падане, на което и съм заложил. Графиките са от 4h нагоре.
Успех!
Привет дружина, как е днес? Имам малко късо в тази двойка и чакам да падне под 0.7747, някой има ли представа имаме ли потенциал за надолу? Какви новини чакаме в 15:30?
Много успешен ден да имате, и да си купите калкулатори, толкова успехи да имате, че да не може да си сметнете профита!
И повече усмивки!
И 1,2950 падна геройски, което потвърждава моето опасение за силен долар. Както КОКО и много други сигурно са забелязали, ключово ниво е 1,29(68,2 Фибо) и ако и то падне отиваме да гоним 1,2730. За съжаление поради невъзможност да търгувам от работа нямам позиция и само съм свидетел на сбъдването на моето очакване.
Успех на всички!!!
Kamene pratih ti na maila ne6to )) vij kak se igrae s 3000 $ i ako moje da ne go razprostranqva6.ne 4e mi e problem ,no mi e edna ort realnite smetki i ne e got))i ako moje si kaji mnenieto))
Коментар