IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• JB

PPP, да ти кажа честно и аз имам такива подозрения за тефтера именно затова повдигнах въпроса.
    обаче ми е интересно за какъв период могат да си го позволятда го правят...защото ако играеш внимателно в един момент сметката ти може да се е удвоила (дай боже ) и ако решиш да изтеглиш тази печалба на тях няма да е им е добре дошло. особено ако по-голямата част от клиентите е на печалба...макар че не играем с големи сметки,все пак си е изваждане...

Коментар

• JB

JB, ако търгуват реално имат сметка да си по-дълго на пазара, понеже печелят от спреда. Ако пишат в тефтера, както са ми казвали че правят в БГ, по-добре е за тях да изгърмиш за максимално кратко време, понеже ако печелиш те фактически ти плащат от джоба си.
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Victor: Здравеите

spored men pri eventuaien nov mandat na bati Toni,kakto se o4akva,kabela 6e se dviji v dobri pozicii,no ne i za dulgo vreme,vsi4ko 6e e kakto po staromu,sledi indeksa na cenite na imotite,toi vliqe nai-mnogo.... prognoza za dnes-long gbp/usd, target 1,909

Коментар

• Eur/Usd

1.31 - Малко е рано , първо трябва да пробие1.30 и да тества 1.3020/30 - но не е невъзможно - аз лично ще чакам 1.3020 за къса за утре - това си само мое мнение така че не ви препоръчвам да играете с него за да не се опарите

Коментар

• Eur/Usd

варна внимаваи с тази поръчка че маи имаме двоен врах и целта ще е 1.285

Коментар

• Eur/Usd

edva li....

Коментар

• ИП

и аз си мисля,че докато играем печелят повече....обаче от друга страна с постоянните глупости които измислят аз вече започвам да си мисля,че искат повече да изгубим...а и виждам че хората постоянно прелитат от един на друг ИП...в крайна сметка май всички се насочват навън...

Коментар

• Eur/Usd

Изпълнена покупка от 1,2980, стоп 1,2915, цел - 1,31.
                  Успех на всички!!!
                  Работа и заплата?

Коментар

• Richi

Какви са отзивите за http://www.anmart-forex.com/

Коментар

• Richi

Какво не ти харесва в Делтата?

Коментар

• ИП

тези дето губат им испалняват поръчките вироално

Коментар

• ИП

Според мен те печелят само от разликата в тези 3-4 пипса умножена по твоята сума... А ако има значение дали губиш или печелиш - това и аз самия се питам - но май по добре за тях е да печелиш защото така играеш повече т.е. и те печебят

Коментар

аз съм при Делтасток но се махам живи и здрави др. седмица
                            при http://www.anmart-forex.com/

Коментар

• ИП

от известно време ми се върти в главата един въпрос, който за много от тук пишещите може да се стори тъп, но все пак ми е интересно да разбера следното - има ли значение за ИП-тата как търгуват техните клиенти? в смисъл за тях има ли значение дали някой печели или губи? според мен не би трябвало да има, но знам ли...

Коментар

Благодаря ти Nerxx сега ги разглеждам, преди бях пробвал и на Oanda но при тях с тези 2-4 (Variable) имаше моменти 10 пипса разлика - наистина винаги изпълняват поръчката но при новини изобшо не можеш да играеш - само гледаш като наблюдател.. Сега ще пробвам демото на Refco защото дават 3-5 (Fixed)... В началота не ми се изкаше да играя с чужди брокери , но вече се навивам .... сериозно...

Коментар

Working...
                                X