IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD дивергенция?

И все пак като се загледам нивото 1,2965 е удобно за покупка със стоп 1,2915 и цел поне 1,3020. Но няма да го играя, защото съм на работа и не ми се рискува точно днес.
    Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD дивергенция?

Коко, при мен свети алармата за 3100 - днес или утре.
      Успех.

Коментар

• EUR/USD дивергенция?

napulno sum suglasen s teb,niva okolo 1,2870 sa dobri za dulgi pokupki do target 1,299, zalagam na dulgi JPY/USD do kum 105

Коментар

• EUR/USD дивергенция?

4 Май 2005 18:36

EUR/USD остава да се търгува под натиск към офертите купува за еврото в 1.2930/20 доалра в края на европейската търговия след като очаквано ЕЦБ остави лихвите непроменени, а изказването на шефа на банакта Трише беше по-скоро по-песимистично за икономическите изгледи. Трише обаче няколко пъти подчерта, че ЕЦБ не обмисля възможност за ПОНИЖЕНИЕ на лихвите, което е в лека подкрепа за еврото.
          Данните от САЩ днес за ISM индекса на услухите бяха сравнително добри, като в подкрепа за долара беше и новината за залавянето на виш член на Ал Кайда в Пакистан, както и новината за възможното пускане на пазара на нови 30 годишни дългосрочни американски книжа (което покачи доходността по 3, 5 и 10 годишните US Treasury). Силните петролни запаси за последната седмица в САЩ доведоха до спад цените на петрола под 49$ забарел, което пък доведе до покачване на акциите на Wall Street (и след новината за General Motors -> виж новината от 16:45ч.), което също оакзва известна подкрепа за долара.
          Не е изключено да има известно покриване на дълги евра (къси долари) от европейски играчи преди излизането има от пазара, тъй като голям част от тях почиват утре (40 дена след Великден) и може да направят "дълъг" уикенд и в петък. Това може да доведе до опит за пробив на еврото под 1.2930/20 офертите купува като под 1.2920 има стопове на дълги позиции,но следвщаите оферти купува са към 1.2910/00 долара, като се говори че и утре в 17:00ч. в 1.2900 нивото изтичат опции за EUR/USD.
          По-солидни стопове на дълги евра има под 1.2900 нивото и след това под 1.2885/70 техн.подкрепа, но с оглед утрешния почивен ден за голяма част от европейските пазари, както и очакваните важни данни в петък за новите раб.места в САЩ, е малко вероятно по-серизоно раздвижване на спот пазара преди данните. Само пробив под 1.2910/00 и под 1.2885/70 техн.нива на подкрепа ще даде сигнал за нов тест на 1.2835/30 ключовата техн.подкрепа за еврото (вчерашно дъон и 200 дневен важен М.А.)!
          Докато еврото задържа над 1.2930/20 офертите купува, все още има възможно за ново негово покачване към 1.2960/80 офертите продава, но само пробив над тях ще прицели стопове на къси евра и ще доведе на прицел следващата важна техн.зона на съпротива за еврото към 1.3000/20 областта (виж техн.анализ).

Коментар

• EUR/USD дивергенция?

Според BBC пред сградата на консулството в Ню Йорк са намерени части от бомба.

Коментар

• EUR/USD дивергенция?

EUR/USD покачи към 1.2990 след новината за експлозията пред британското консулство в Ню Йорк, но оферти продава за еврото има към 1.2990/1.3000 областта. Първи оферти купува за еврото сега има към 1.2960/50 долара.

Коментар

• EUR/USD дивергенция?

правилно поне по мое скромно мнение мах 1.31 но ме самнява

Коментар

• EUR/USD дивергенция?

Мда, грешката е моя обаче пазара май я оправи вече?

Коментар

• JB

JB, един ако печели, покрай него 50-60 ще губят, така че проблеми няма. Единственият проблем е, че е незаконно, но в БГ както знаеш всичко е възможно
                    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• EUR/USD дивергенция?

1.2980-90 e сел зона рейнджене до 1.2920. пробив на това ниво ще ни отведе на 1.2880 и евентуално 1.2840, пробив на 1.2990 ще ни закара за нов тест на 1.3020.
                      Препоръките ми за днес са продажба между 1.3010-1.2980 със цел 1.2920, покупка от 1.2850-2920 със цел 1.2980.
                      Единствено пробив на 1.3020 ще ни отведе за тест на 1.3120, генерално цел на късите за днес е МА 200 на дневна 1.2850 и не вярвам да имат по далечни цели, за днес не ми се вярва да имаме пробив на трендлиния 1.28 което обаче е твърде вероятно идните дни.

Препоръчително е да сме внимателно дълги със стопове под 1.28 но от по-добри нива, генерално очаквам разходка до 1.32 нивата и връщане за начало на 5та вълна под 1.27.
                      Това не е препоръка за търговия
                      Успехи

Коментар

• EUR/USD дивергенция?

на 4н пиама но има на 30 мин е 1н ако гледаш MACD

Коментар

• EUR/USD дивергенция?

Ричи, то прескочи двойния връх, но нещо друго го спъна. Затворена на 1,2985 с 5 пипа печалба. Започвам да се оглеждам за надолу. Кабела и той гризна малко дървото и не можа да пробие яко. И без това днес го бях отписал като ден с тия избори. Знам, че беше рисковано и се радвам че се отървах с малка печалбичка.
                          Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD дивергенция?

Привижда ми се няква дивергенциа на евро/долар и моментум на 4часова графика , ама не ги разбирам добре тези работи, може ли някой да каже какво може да последва?

Коментар

• ИП

Е не е в тефтера....ама сте много близко до истината

Коментар

• прогнозки

free access:

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

Working...
                                X