If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Марио четеш ми мислите преди 20м постнах това в стс
Сега другата седмица ако има тест на 1.2730 то ще падне и предполагам от 1.26 нивата ще започне 5 вълна когато никой не очаква, 1.2450 няма да падне тия които имат над година опит знаят как пробива на това ниво ни откара 1.36, въпросът е че ако има тест на 1.2730 обръщаме от 1.26 нива според мен, а ако не, обръщаме скоро, по принцип мислим за дълги в момента, но от къде.
Затваряне около тия нива е отвсякъде меча приказка - и макд и свещи и рси през 14 ка, ок трябва всички да се настроят накъсо, дори ако отново прото стане къс това е сигурен сигнал за ракета която ще излети.
Предполагам затваряне под 1.2850 и опит за обръщане на тренда от около 1.2780 при неуспех 1.26 нива които са идеални за начало на 5 с цел под 1.40.
Гледайте основно доларйена тя ще е индикатор, при кабела е възможен спад до 1.88-8850, абсолютни минимуи 1.245 при еврото и 1.85 при кабела, мислете дълго от сега и не рискувайте в къси позиции
Успех
Ричи чакай бе брат, тази седмица ударихме сакатото не бързай, аз съм на няколко чаши и не правя търговия само видах сто и кусур задействани ТП.
Сега другата седмица ако има тест на 1.2730 то ще падне и предполагам от 1.26 нивата ще започне 5 вълна когато никой не очаква, 1.2450 няма да падне тия които имат над година опит знаят как пробива на това ниво ни откара 1.36, въпросът е че ако има тест на 1.2730 обръщаме от 1.26 нива според мен, а ако не обръщаме скоро, по принцип мисли за дълги в момента не рискувай с къси има доста здрави нива за пробив, направи почивка
Някои иска ли идея за spot-trading ? Абсурдно е със spot view , да се чака движение повече от 15-20 пипса. Някои от вас използвал ли е teletrac-optimization-system?
Зайо, просто трябва да почетеш, а още по-важно да поиграеш доста с реални пари(не много). Аз преди да почна да ги виждам що сопи съм изял нямаш идея - 3 занулени сметки(хубаво че бяха с малко пари).
Бях вироглав и си имах своя теория за нещата, която в последствие съжалявайки разбрах, че е абсолютно погрешна. И седнах да чета разни нещица.
М/у другото дълъг от 1,2850(малко без сигнал), стоп 1,2827, цел - мъничко.
Коментар