IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО Е/Д

аз сам на мнение че каквото и да става ще стане баиа бързо
    аз съм къс и ще исчакам сигнал за обръщане защото ако се мъча да обръщам от тука може да стане пагубно
    а и при наличие на много дълги

Коментар

• КОКО Е/Д

би ли ми дал адреса на СОТ

Коментар

• КОКО Е/Д

A падане под 1.2730 наистина ще открие доста цели надолу, умишлено не пиша за цели под 1.2680 защото е рано да се каже, така че внимателната търговия е за предпочитане.
        Успехи

Коментар

• КОКО Е/Д

Казах че вече мисля за дълга въпреки чи индикациите са за къса, защо - Сорос създава своята рефлективна теория на базата на това че промяна в х води до промяна в у а това усилва промяната в х и тнт но накрая заключва - пазара е глупав. От подобни мотиви се ръководя и аз и когато курса стигне точка С която на 100% ми казва че съм прав в заемането си на дадена позиция, аз излизам от нея и отивам в точка Д - най близката до дома кръчма и започвам да мисля в другата посока, това нещо има своята икономическа логика и е известно като "обратно мнение" и ще рече че колкото повече хора мислят еднакво то вече болшинството от тях са заели позиции вече и все по-малко са хората склонни да заемат позиции в същата посока, тоест курсът е извървял пътя си и скоро ще тръгне в обратната посока въпреки че индикаторите сочат обратното, ако следиш СОТ инфото ще видиш как това се потвърждава на практика.

Коментар

• КОКО Е/Д

като гледам индикаторите маи щи отцепиме направо надоло

Коментар

• Коментар

• NFP

За следващата седмица предполагам, че разумните търговии са

Дълга от 1.2760-1.2810 със стоп под 1.2730 и цел 1.2970-80
                Къса от 1.2970-80 със стоп ревърс на 1.3030 и цели съответно 1.2730-1.2680 и на ревърса 1.3150-1.3280

Коментар

• NFP

Данните, които пазарът гледа, са за РЪСТА на заетостта. Това на страницата е общият брой на заетите. Като извадиш от последното число предпоследното се получава точно колко са новите работни места за последния месец. Иначе този линк е полезен, мерси.

Коментар

• nonfarm

Вижте този линк. . ..http://www.economagic.com/em-cgi/dat.../ces0000000001 . .Според данните в сайта NFP са съответно:януари 124000, ф. 300 000, м. 146 000, а.274 000.Защо се различават от данните поместени в други сайтове.

Коментар

• USD/JPY

Цел 109.75

Коментар

• USD/JPY

Тук пък смятам да държа дълги позиции, ако трябва и с месеци. Buy 105. buy limit 103,75. buy limit 102,65. buy limit 101,75.

Коментар

• USD/CAD

Ако си пробие коридора следващото удачно ниво на удължаване ми се вижда 1.2315. Следва удвояване на 1.2125 и стоп на всичко 1.1935.

Коментар

• EUR/USD

Честит празник и от мен!

Прибирам се, значи, и какво да видя: числата от тото- то ми излязли / но на Форекса/.

Прочетох форума, набързо. Смятам да изпълня препоръките на колегите, които мислят, че: "...дългите EUR/USD са перспективни..." и удължих от 1,2829.

Индикаторите не са така категорични!!! /но тази игра си е един голям риск, все пак/!

Успехи!

Коментар

• USD/CAD

Така изглежда , ако не си пробие коридора , а швейцареца например е точно в обратната ситуация , а има нужда от двоен връх на долара срещу него там - дългосрочен имам в предвид.Освен това ценовия коридор се пробива винаги там , където цената по-често е опирала линията .
                              D.Y.F-091066

Коментар

• USD/CAD

Какво е вашето мнение за бъдещето на CAD в следващата седмица ? Мисля си, че и по фундамент и по техника трябва да обърне с цел 1.2720. А вие ?

Коментар

Working...
                                X