If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ричи
Здрасти - ти си играй играта ама моят приятелски съвет е да затваряш късите - дъно днес не виждам как ще направим - нито гап-а - ще имаш още днес възможности за нови къси но от доста по -високо - пази си силите !
Днес за мен ще е малко скучен ден - очакванията ми са свързани с покачване при моята евро/йена - и леко покачване в евро/долар до 1.288-1.29 при американската сесия и затваряне 1.2840-50
Вторник напоследък често е ден за развръзка - има и доста икономически новини което подтиква пазара към действия и предполагам утре ще сме с ново дъно - а ако не е утре ще е в петък - аз лично избягвам евро/долар като двойка - доста са рисковани влизания и в двете страни - пазете си про-доларовите намерения за по-късен период от годината мисля че сега няма да е момента ...
Успешна седмица на всички колеги и колежки !
Brus, Ако си начинаещ в Forex много кофти валутна двойка си избрал.
И аз като тебе сам аджамия и много ме саблазнява кросчетата които прави,
но иска солиден гръб. Ако имаш късмет то утре би трябвало да върне поне до 2.60
В наи-лошия случай ще видим 2.5520. Така мисля аз дано да сам прав и това да не е тренд надолу.
Брус, първо лошата новина: влязъл си с/у тренда без стоп, което е безумие в този крос.
"Хубавата" е, че като гледам има надежда да обърне или поне да направи малка корекция и да затвориш на малка загуба.
Като цяло е нямало сигнал за дълга, и ако си решил да играеш дълъг е трябвало да бъде след пробив на 04.05 е имало пробив на 2,6110, което обаче не се е случило.
Съветъ ми е да бягаш при корекция, а ако се окаже не само корекция да си държиш позицията. Но все пак обръщане на посоката би имало само при пробив на 2,6110.
Успех и най-вече късмет!!!
Да очертава се , но все пак след пробива съм съгласен , първо при корекция до 20-40 вход , за да се направят малко пипсове , защото опит за пробив ще има и след него вход като се рискува това което е плюс от предния вход . Успех!
Supertrader,по вълнова разбивка сега изграждаме трета вълна от (iii) и ако се окаже така пробива на канала не ни мърда........в най-краткосрочен план се очаква корекция на вълна iii,a това ще е около1.2020-40,след което би трябвало движението да е над 1,2120-40 и нагоре до завършването на пета от 2 и т.н. .....въобще черен сценарий за евробиковете .......
Долар срещу швеицарец , е опрял в горната линия на коридора си и ако я пробие О.К. , ако ли не ще започне обратен ход нагоре и за евро- долар , шансовете за пробив не са малки , правилото 10% от пробива да не се броят и да не се влиза работи добре , т.е. ако коридора е 100п , 10п не се броят за пробив за да не е лъжлив и всяко правило си има изключения разбира се . Успех на всички , и внимателно разбира се!
Моето мнение e, че има сигнали, които все още не показват категорично, че сме в тренд, както би могло СЪЩО и да се тълкува слизането до настоящите нива за EUR/USD .
...а някои индикатори /в конкретния случай- за надолу/ изискват и допълват системи за следване на тренда...
Аз съм наслагал ордери под 1.2720 и отдавна съм на къси . Единствено ме притеснява датата 14 Април защото е много тренд обръщаща .
Важни дати за мен са - между 30 . 06 и 01.06 , 29 . 07 , 11.09
Коментар