IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur

Между другото, въпросът за момента и бъдещето е философски.
    Той се свежда до следното - ще се възползвам ли от това, което ми предлага настоящето или е по-добре да отложа ползите за светлото бъдеще.
    Не става въпрос само за форекса.

Коментар

• usd/jpy

Като гледам подреждането на Tenkan , Kijun и Senkou B на дневна в тази двойка "шпекулантите" в Япония е по вероятно нощес да вкарат нов гол на еврото отколкото да направят трета "Буда".

Коментар

• eur

Да помоля за малко точност.
        Бих се съгласил, че очаквате бичи пазар, но да се твърди че в МОМЕНТА пазара е бичи, ми се струва неточно.

Коментар

• eur/usd

Вашко, аз не вярвам на никой и никога не съм търгувал такива прогнози. Вярвам само на това, което виждам.

Коментар

• eur/usd

Опиетен е защо да и вярвам на тези които са се издънили за 1.40?
            Сега пак ще се издънят за 1.15........Вервай ми!

Коментар

• GBP/USD

В подкрепа на твърдението за бичи пазар, ето ви и малко екзотика:

Сигналите около 12 - 15. 05. 05. от облака на Ишимоку се изпълняват , а именно:
              1. Трендът е обърнат- цените пресичат Кижун сен.
              2. Тенкан сен показваше наличие на тренд надолу.
              3. Тенкан сен пресича Кижун сен отгоре надолу, което беше сигнал за продаване.
              Онова, което показва, че е време цените да започнат да растат е, че Кижун сен /основната линия/ беше над текущите цени и постепенно ги доближава.
              Последно, Чинку спан, която сравняват с Моментума, също показва пробив на тренда, което виждаме и на самия Моментум.
              Всичко е от дневната графика, а ако ви кажа, че не е предпоставка за откриване на позиция, ще кажете, че не си е струвало труда да го пиша, но нали знаете моето мнение: участие с до 10 % от акаунта и задължително стоп, вие решете къде да е ...И смело напред!

Коментар

• eur/usd-opiten7

Виж за прогнозите
                Reuters poll

Коментар

• eur/usd-opiten7

прогнози на големите банки ?????????????

http://www.forexpf.ru/_forecast2005_/04/
                  мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• eur/usd

Най-много пари се губят като категорично не искаш да приемеш това, което става. Всички големи банки направиха корекция в прогнозите си. Тези, които настояваха за 1,40 в края на годината, сега прогнозират 1,15. На мен ми се струва, че еврото отива към 1,20 до 3 месеца. За днес съм съгласен, че 1,2460 е дъно. Само искам да кажа, че много по-лесно се правят пари в тренд отколкото в опитите да шванеш корекция. Тези, които очакват 1,27-1,28 са прави, но това са нива за продажби.

Коментар

• eur/usd

ами "да"на 10.06 излиза търговския баланс на usa,който сигурно ще бъде пак рекордно висок

Коментар

• eur/usd

Eдно напомняне от моя страна-докато нямаме седмично затваряне под 1.2500,очаквайте около 6.06/7.06.(съгласно цикличния ми анализ) ЕКСПЛОЗИВНО ДВИЖЕНИЕ НАГОРЕ ДО 1.2914/1.3/1.3037
                        Weekly close below 1.25-слизане до 1.2386/1.223/1.2207 и може би 1.21 преди реверс!
                        След това търговия в рамките на 1.22/1.21 и 1.33/1.345 за голям период.
                        Следете за дневно затваряне над 1.2599...(Sraircase chart)
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

Не ми се спори за глупости но нека видим пазара.
                          ОК
                          ПАЗАРА СИ Е ОТ ВСЯКЪДЕ БИЧИ
                          Това че някой мислят обратното не е проблем.
                          ОК 1.246 издържа ако падне идва 1.2410 и после 1.2368-76.4% от 1.1967-1.3667 и ако падне следваща последна цел за сега 1.22, НО ВСИЧКО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ. Дългата игра за мен е по-преспективна и по сигурна от всичко а проблемът е ако 1.2440 падне. ДОРИ И ДА ХОДИМ ДО 1.19 ДЪЛГАТА ОТ ТУК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ.

Да оставя предразсъдиците но очаквам голямо покачване тази седмица
                          УСПЕХ

Коментар

• eur/usd

Вашко, дъно не, но корекция би трябвало да се получи. Новите дъна и липсата на моментум ме карат да мисля така. Същевременно американците едва ли могат да изкарат по-добър фундамент, а европейците по-лош.
                            Експерт-строител: холандците нямат какво да кажат. Един отрицателен вот беше достатъчен. Дали холанците ще гласуват с ДА или НЕ няма никакво значение.

Коментар

• eur/usd

Няма ама никакво значение нито какво ще кажат холадските курви нито пък френските селяци.
                              Управляващите са го решили отдавна и сега само ги баламосват че нещо и от така нареченото стадо-народ зависи.

Коментар

• eur/usd

Чакайте дъното след сряда, когато ще се изкажат холандците. До тогава - надолу.

Коментар

Working...
                                X