IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD -

a kakvo li shte kazat bratiata zyltushki sled 3 chasa???

Коментар

• EUR/USD -

успешна и честито на скъсилите

Коментар

• EUR/USD -

E na tiq dalgite evra deto dneska se praviha na golemi traderi da vidqt che pazara si ima cel.uspeshna vecher i profitna na kolegite

Коментар

• EUR/USD -

mai $ niama izobshto da spre.........i sutrinta shte se sybydim na 1.200

Коментар

• EUR/USD -

Къс съм с 30000 единици от 8 месеца със средна цена 1.2520 . Не мога повече да издържа и затварям на пазарна . Откривам дълги от 1.1880 ако го видим или почивка.

Коментар

• EUR/USD -

Защо има толкова невалутни коментари? Нали в общите правила сте се съгласили да пишете само по темата валутна търговия. Аз само чета накъде дука вятъра, ама не е гот да се превъртат по2-3 екрана, за да се срещне добър коментар...

Коментар

• prester john

Може
                ...Но ми напомни за едни прогнози nа времето по МСАТ . Водещия обаснява колко е хубаво времето във Варна и как слънцето напича и е само за плаж , а зад него по стъклата на прозореца се стича един от най яките дъждове ))

Коментар

• EUR/USD - Експерти

Светлине, от всичко разбираме ние тук в BG. И от USD и от икономика и от ...., само не знам що все сме на тоз хал. Трябва да има някаква връзка между разбирането и хала, явно обратно пропорционална.

Коментар

• EUR/USD -

С USD и аз добре се справих тези дни, ама днес GBP ме отнесе яко, макар че имам резер и добавям, обаче ме боли сърцето
                    Както и да е - от мен лека нощ на всички и успешна търговия !
                    И си слагайте стопове - да не се чудите сутринта защо изобщо ви е трябвало да се събуждате )

Коментар

• EUR/USD -

samo usd ) toq puk mai se vuzpolzvah maksimalno )

Коментар

• dmk: EUR/USD - Експерти

GBP/USD и мен ме изкушава , но прави мого резки движения и засега се въздържам . Миналата година бях яхнал една много хубава къса след пробив и за няколко дни дни се пачкосах яко , но после само за ден ми отнесе половината пчалба че и отгоре ))

Коментар

• EUR/USD -

Абе тази лира докъде смята да слиза днес, бе, мамка й!

Коментар

• EUR/USD -

Тези вълни така и не ми харесаха - изобщо не се съобразявам с тях - гледам само елементарни индикатори и някои фундаментални данни, но така или иначе всичко си е чиста случайност (поне от позицията, в която съм).

Коментар

• EUR/USD - Експерти

Скептицизмът удари и европейската валута
                              http://www.dnevnik.bg/evropa/show/De...844&rubrid=102

Коментар

• EUR/USD - Експерти

това ,мили котаранко,е защото Бизнесът се снима петък следобед...и съответно се излъчва на запис неделя сутрин..понякога и на следващата неделя сутрин)ти пък,,да не искаш иринка да става уикенда предаване да води?!?!

Коментар

Working...
                                X