If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Куки, Добро да е!
Да не ти пука от заядливците, нали занеш че те са хроничното заболяване на Форумчето ни. По-важното е че отново си решил да споделяш вижданията си за пазара. Надявам се да се намазал от холанското НЕ снощи. Аз скъсих след 22 ч. на 1.2214 със първоначален лимит 1.2164, който на всичко отгоре взел че се изпълнил)
Някой има ли прогноза за паунда? Аз имам нагласата, че може да стигне поне до 1,8170, а надолу - докъм 1,8060, но ... след вчерашния "крос" днес ще "разпускам"...
Добро утро на всички.
Виждам, че от дългите GBP/USD съм се спасил без загуби, което ме кара да се чувствам някак оптимист, макар че не ми е присъщо
Желая успешен ден на всички!!
В тая двойка целта преди по-дълбока корекция по мои разчети е 131.80 - 132.00. В тази връзка закрих вече 3/5 от позициите си. На останалите стоп на 132.86.
Като казвам позиции, някой да не остане с впечатление за нещо голямо - тук играх с 0.5 лота при лот 100 000.
При евро/$ направих същото. Оставих си малко, ако движението надолу продължи.
Успех на всички!
Tokyo, June
2. EUR/JPY is showing some bounce this morning, moving up alongside EUR/USD from
the 132.40 area to 1332.58/61 at writing. Granted, the risk does remain to the
downside what with Euro-skeptics coming out of the closet in droves. However,
recent moves down look a bit overdone, and a number of players in Tokyo are
eyeing a technical rebound. That said, plenty of Japanese players have not been
able to sell at higher levels ahead of the recent fall (and thus not at all),
and will look to take advantage of any rallies. This bloc would include Japanese
exporters who have for the most part budgeted 135 for the current fiscal half as
well as Japanese institutional investors with EUR-denominated portfolios and who
have little in the way of hedges.
Initial support in the cross is eyed at 132.35, the low overnight. More support
is seen at 132.00 and then at 131.80, a pullback low dating back to September 8.
Resistance topside is seen ahead of 133.00, at 133.15, the New York high, and
then at 133.70, the high in Asia yesterday. --Haruya.Ida@thomson.com
[IFR Forex Watch]
[SQUAWK BOX]
In the state of nature profit is the measure of right.
Не търгувам тук , но му хвърлих едно око ! Ще пада поне до 1.8005 .Казвам , поне до там и няма да се учудя ако откара и до1.7700 или до 1.7200 в по дългосрочен период като знам какъв е палав .
така както е тръгнало ще трябва някакав фундамент в полза на еврото или против $ да излезне нещо серьозно за да не стигнем до 1.20.аз не бих търсил дъна в момента
ако не бях толкова лаком и аз бих затворил някоя-друга позиция.но мисля да почакам до утре вечер да видя как ще се развият нещата.все пак 1.2000 е напълно реално и достижимо ниво след толкова много фундамент и объркване от страна на европеиците
Коментар