If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мерси за линка - има доста инфо за австралиеца, която ще видим дали ще излезе правилна и сполучлива или просто малко въздух под налягане...
след като ми гръмнаха стоповете на австралиеца на късата позиция - в момента изчаквам за да вляза отново къс от нива около 0.7700-0,7710, стоп на 0,7754 и цел под 0,75...
Много стопове има над 1,2338, и слагам ордер покупка от 1,2342. Едва пробив на това ниво според мен би сложил край на спада на еврото спрямо долара. А може би и с/у останалите валути???!!!
Не знам доколко това е корекция, но не е лоша идея да се държи под око Aud/Usd за една хубава продажба, ако даде сигнал естествено.
Излизам от дългите евра, защото дори пробив на 1,2308 е сериозен проблем. С падащия Евро/Паунд не виждам как може да тръгне нагоре еврото. Истината беше дълъг кабел при пробив на 1,8235. Ще търся вход там от по-хубави нива.
Кабела проби вчера ключовото ниво 1,8235 и днес закономерно се намира във по-високите въздушни пластове. Него го изтървах, но успях да вляза дълъг в еврото от 1,2292 с мин. цел 1,2338, стоп 1,2235.
измествам стопа на 107.04 (макар да нямам още сигнал, просто имам къси от 107.90 и 107.40), ако го удари, сутринта ще пусна лимит сел на 106.60 (дано да не е късно)
сигнал за бай в aud/usd на ДНЕВНА
gbp/usd - аха-аха да се получи сигнала на дневна, но уви, няма го още. има на 4Н от 8.00 сутринта на 6.06.05. тука съм много дълъг (от много време вече) и много яд съм му събрал, ама, от мен да мине))))))))))))
Коментар