If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лондон замете Евроконституцията под миндера
06 юни 2005
Британският външен министър Джак Стро потвърди пред Камарата на общините замразяването на проекта за референдум за евроконституцията, който беше предвиден за пролетта на 2006.
Това е първият публичен отказ от отказване от гласуване, коментира Bloomberg.com. Той може да подтикне други страни като Дания, Чехия, Полша и Ирландия също да отложат провеждането на референдума за неопределено време. Още тази сутрин от канцеларията на британския премиер Тони Блеър потвърдиха, че Великобритания е отложила провеждането на референдум за Европейската конституция. На външния министър се е паднала честта само да съобщи официално новината.
цялата новино на: http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-...ews_666899.php
Паунд швейцарец как да пада , нали трябва да купуват швейцарци срещу паунда ? или пък да затварят паунд срещу швейцарец.Закризило е еврото а не паунда , те нито конституция ще отхвърлят а и не са в еврогрупата , а за долара добрите новини ще секнат.Те явно не могат да уредят отношенията си с Китай и ще има мита - корупция и контрабанда на китайското за внос в Щатите.
Защо продаваш кабела , има заплаха за долара и купуват кабел защото не им се рискува с евра ! Не го продавай за дълго според мен . А знам ли , никой не знае , и тези които знаят колко ще е дефицита и те , да предположим че са по-наясно . На кабела няма да му свалят лихвата само приказват , на острова имат хубава инфлация всъщност.
Може и да си прав. Както казах, логика на пазара няма от 1-2 седмици. Аз лично очаквам повишаване на дефицита, а пък за следващият месец, ако $ се задържи на тези нива, покачването ще е огромно. При всички положения ни очакват интересни дни през които ще е добре всеки да е застрахован и в двете посоки. И пак бих препоръчал, след като в Петък бе изнесен открит урок по удряне на стопове, и близки и далечни, хеджирайте вместо да слагате стопове.
Успех
In the state of nature profit is the measure of right.
Здравей РРР, аз пък ги виждам обратно нещата. Очакванията са за слаби данни /57-58/ и обикновено почват да ги price-ват от началото на седмицата. Както днес. Ако и утре продължат да продават долари, ще е до петък. А тогава, каквито и да са данните, ще го купуват. За да могат после да разправят "ами той пазара ги калкулира тия лоши данни" или пък "купиха долари заради по-ниския от очаквания дефицит" според това дали за над или под.
Лично мнение, за предпоставки за търговия и дума да не става ))
Коментар