IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

prosto obirat stopowe

Коментар

• eur/usd

Трики, може и да е обиране на по-дълбоки стопове на влезналите над 1.21
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• eur/usd

Шамарът беше доста силен. Мисля, че вече няма да са много тези, които ще искат да купуват евра и паунди. Това би било игра с/у големите баровци. Луда работа, както каза някой.

Коментар

• eur/usd

)) Възможно, мойте стопове са разбити.
          Поемаме на ЮГ.

Коментар

• eur/usd

Ей, като са казали че ще го продават този $ и няма спиране.
            Bnight, ето ти лишена от логика ситуация
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Тренда

Така е Трики, не е смешно. Добри печалби ги очакват 1 фигура надолу, а и биковете са ”обезкръвени” в момента. Такава ситуация не се случва твърде често за да я пропуснат акулите току така...

Коментар

• eur/usd

+- не инвеститорите се сабудиха явно имаше много sell поръчки около 1.2160 както и предположих между другото съпротивата там е много здрава. Късмет на всички и внимаваите.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Сайт-а

bnight.my.contact.bg
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Сайт-а

kak mojem da otkriem saitati?

Коментар

• eur/usd

Мисля че разбиват стопове.

Коментар

• Тренда

Май предположението ми въобще не се оказа смешно :-)

Коментар

• eur/usd

pobyrkana rabota .. dneska celiq pazar imam chuvstvoto,che e pylen s kiseli miliarderi,koito si pravqt kakvoto si iskat haha

Коментар

• Тренда

Не искам да звучи смешно, но имам чувстовото, че акулите просто чакат малко ентузсиазъм да се появи и да почнат шамарите. Припомням теста на 1,2340. Извод - има огромни играчи, които са на страната на долара и за момента надали ще се предадат заради едни лоши данни.

Коментар

• Сайт-а

Отправям призив към всички които искат да помогнат на начинаещите трейдъри. Нека заедно се обеним и им помогнем със всичката необходима информация. Аз предлагам всеки да се включи като ми прати материяли,линкове или дори собствени статии относно работата на валутните пазари. Аз ще ги побликувам на моя сайт като ще бъдат побликувани в графата форекс за начинаещи няма да пропусна и да посоча кои е источника на матеряла.Така че всички които ми помогнат ще получат поне малко слава ако не друго и известна доза уважение от по-младите и напористи трейдъри. Предварително благодаря на всеки които се отзове на тази инциятива.

Коментар

• bnight

PPP само сега да видим дали ще минем 1.2160 пък после ще видим какво ще стане. нелогична причина би било седмично затваряне над 1.2350 Което ще го върне във възходящият канал .

Коментар

Working...
                                X