If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шамарът беше доста силен. Мисля, че вече няма да са много тези, които ще искат да купуват евра и паунди. Това би било игра с/у големите баровци. Луда работа, както каза някой.
Така е Трики, не е смешно. Добри печалби ги очакват 1 фигура надолу, а и биковете са ”обезкръвени” в момента. Такава ситуация не се случва твърде често за да я пропуснат акулите току така...
+- не инвеститорите се сабудиха явно имаше много sell поръчки около 1.2160 както и предположих между другото съпротивата там е много здрава. Късмет на всички и внимаваите.
Не искам да звучи смешно, но имам чувстовото, че акулите просто чакат малко ентузсиазъм да се появи и да почнат шамарите. Припомням теста на 1,2340. Извод - има огромни играчи, които са на страната на долара и за момента надали ще се предадат заради едни лоши данни.
Отправям призив към всички които искат да помогнат на начинаещите трейдъри. Нека заедно се обеним и им помогнем със всичката необходима информация. Аз предлагам всеки да се включи като ми прати материяли,линкове или дори собствени статии относно работата на валутните пазари. Аз ще ги побликувам на моя сайт като ще бъдат побликувани в графата форекс за начинаещи няма да пропусна и да посоча кои е источника на матеряла.Така че всички които ми помогнат ще получат поне малко слава ако не друго и известна доза уважение от по-младите и напористи трейдъри. Предварително благодаря на всеки които се отзове на тази инциятива.
PPP само сега да видим дали ще минем 1.2160 пък после ще видим какво ще стане. нелогична причина би било седмично затваряне над 1.2350 Което ще го върне във възходящият канал .
Коментар