If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
австралиеца прави в последно време доста объркващи движения... но дано пресичането на МА100 и МА200 което ще е най-вероятно утре или в четвъртък да даде резултати и да си поеме в правилната посока - а именно надолу!
успех
Рицарю, че имаше късмет - имаше. Радвам се обаче, че не се уплаших и държах на виждането ми от последните дни. Надявам се да изляза прав, защото позицията ми вече натежава и ако тръгне пак нагоре няма да ми е весело, макар че след този показен шамар сигурно отново евроентусиасите ще са на изчезване.
Така става защото натискат пазара с пари вече и прецакват техниката .Дали има видов ден да го отнесат и те някога .А те са по системата и в двете посоки , вече съм убеден - държат и дълги и къси , не вярвам като човека вчера , да си държат парите в една валута за да може някой да ги стресира и да правят подаръци.Ще ги затворят късите все някога и ще излязат от пазара , и тогава каналчета и фигурки за нас ще има , а сега само като тях.
Вече съм ангажирал съм в позицията си в австралиеца малко под 25% от сметката и местя стопа от 0,7710 на 0,7690. Средна цена след няколко манипулации 0,7656. Рицарю, единственото правило, което трябва да спазваме е да играем с тренда. Пробивите на тренда ги оставям на героите, като не влагам нищо лошо в тези думи.
bnight, аз съм по-зле. Имах поставен ордер за продажба от 1.215, който махнах веднага след данните и го преместих на 1.22
Щеше да се изпълни до пипс...
In the state of nature profit is the measure of right.
Бих казал, че обират стоповете отгоре и ни дават недвусмислен сигнал да не пробваме с къси долари. Лошото е, че моето мнение го зачитам само аз и никой друг и може и аз да отнеса плесницата.
Не знам защо обаче се чувтвам по-добре, когато съм с дълги гущери.
Коментар