IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тренд

Вкус на дърво усещам в устата си, сопата беше голяма. Имам ордер за покупка от 1,2155, стоп 1,2058.
    Днес беше лош ден за мен, два стопа в кабела и австралиеца изгоряха. GGG, браво!!!

Коментар

• Тренд

Не са за 6 месеца , нещо грешиш при мен е целия възходящ си се вижда.Бях написал какво виждам на графиката , но го изтрих исках ти да погледнеш и да кажеш интересно дали ще е същото.Чета анализите ти , разбира се.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Тренд

supertrader на МТ4 съм на алпари и даните ми са само за 6 месеца за това не мога да я видя цялата графика Ще си направя труда ама ще е в събота неделя. Между другото хвърли ли око на анализите ми за деня
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Тренд

Bnight провери ли как изглежда тренда на месечна при евро-долар и евентуалния ценови коридор?Направи си труда , май си заслужава защото изглежда че сме над най-яката подкрепа и не е пробита още.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Тренд

http://bnight.my.contact.bg/Analizi/index.htm трики няма как да не се съглася с теб идеята ти е добра за сега. А ето ги и моите позиции за двоиките днес.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Тренд

Да де, и аз за еврото говорех, въпреки че продадох кабела. Не виждам сигнал за покупка на дневна, на 4ч само пробив на 1,2132 или 1,2150 биха били сигнал, но засега сме sell on rallies според мен.
              При кабела нивото е 1,8246, оттам и аз съм за купуване на 4ч. Успех!

Коментар

• Тренд

za eur/usd te pitah
                njama znachenie

Коментар

• Тренд

И аз за техниката ти говоря, на дневна няма никакъв сигнал за обръщане или корекция. Това, което виждам е консолидация и най-разумно ми се вижда sell on rallies. Това е мое мнение и принцип базирани на горчивия ми опит досега. Продадох кабела ако питаше мен.

Коментар

• Тренд

prodade li go ?

Коментар

• Тренд

trenda si e trend. no i tehnikata si e tehnika. hvarli po edno oko na dnevnite grafiki

Коментар

• Тренд

explosion, още няма сериозен пробив нагоре(1,2132 или 1,2150). Buy on dips си е игра с/у тренда и само пробив на 1,2132 или 1,2150 би бил сигнал за покупка. Знам че може да се изтърват 40-50 пипса, но все пак пробива дава сигурност.

Коментар

• Gbp/Usd

KOKO, na 48 imash high i fibo , stopa ot sega e na kantar

Коментар

• Gbp/Usd

Продажба от 1,8222, стоп 1,8250, цел 1,80.

Коментар

• Aud/Usd

neshtata otivat kum buy dips to 1.2075

Коментар

• Aud/Usd

Под 1,2113 сме за надолу и една продажба от 1,2112 със стоп 1,2135 звучи повече от разумно имайки предвид малкото двойно връхче, което се заформя.

Коментар

Working...
                                X