IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Aud/Usd

GGG, не става нито твоето, нито моето. Ще се кандилкаме до 15,30 и тогава ще се реши накъде сме за в близките дни. Пробив нагоре би означавал обръщане или начало на корекция. Пробив надолу ви е ясно до какво ще доведе.

За всички останали: относно така обсъжданото ниво 1,1980, не мога да разбера защо трябва да гоните дъна. Ако се отблъсне оттам и тръгне нагоре - купувайте лошо няма, но да си слагате лимити за покупка точно от това ниво ми се вижда по-скоро рисковано.

Коментар

• USD

Е/Д формира фигура с краен изход триъгълник с посока надолу или обърнат H & S изхода ще се реши на нивото около 1.2130 за мен по -вероятен е първият вариант.

Коментар

• krasotata na forex - usdcad

zna4i sega e za pokupka po su6tite valni )
        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Коментар

• paltalk

bg forex traders - sorry

Коментар

• paltalk

стая bg rorex trsders
              тук маже да си говорите ако искате . комуникацията е доста бърза

Коментар

• krasotata na forex

Fostar, малко остава неклайна да е трендлиния по Демарк, макар пробивът определено да не е.
                Въпреки това и аз мисля, че целта е 1,21

Коментар

• USD

re aud bravo Koko

Коментар

• krasotata na forex

USDCAD e dvoikata

Коментар

• Коментар

• USD

Вчера след многочасово обмисляне реших да си преместя стопа от 0,7710 на 0,7715, за да не изгори за някой пробит пипс. И така позицията ми в австралийския долар оцеля. Получи се точно това, което най-много ми се искаше - двоен връх на 4ч и отблъскване от горната линия на канала. Препоръката ми е продажба с малка позиция от 0,7678 със стп 0,7710 или продажба с по-голяма позиция от 0,7619 или 0,7588.

Корекциите на кабела винаги са така сплашващи и мълниеносни, след което също така бързо утихват. Всяко рали може да се продава.

При еврото нивото 1,2160 се оказа непосилно, въпреки доста лошите данни, и всяко приближаване до това ниво може да се продава със стоп естествено 1,2160. Над него и аз бих си купил малко евра, но с голяма въпросителна, защото все пак още няма ясно доказателство, че корекцията очаквана от всички е започнала. Според мен това си е малка корекция и е логично скоро да завърши.

Коментар

• GBP/USD

50% Фибо от вчерашното движение ще стигнем днес, но на мен ми трябва до 76,4% да слезем, защото там ми изостана един Sell, но то идеални неща на тоя свят няма. Основно съм за нагоре!

Успехи!

Коментар

• eur/usd

Добро утро. kritelin както не ни мърдаше 1.2150 така японците ни изненадаха все пак ето прогнозите ми за деня и текущата ми позиция.http://bnight.my.contact.bg/Analizi/index.htm позицията ми е sell 1.2084 t/p 1.2060 s/l 1.2104. Късмет на всички и успешен ден.
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

лека нощ на всички решили д гледат японците и успешна търговия.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

абе по хвърлям по едно око ама леко задрямало 1.2150 не ни мърда по ред причини от чисто технически до фондаментални но първо внимаваи с върхът от днес

Коментар

Working...
                                X