If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В момента мога да посоча минимум 3-4 причини да се пазя от покупки на евра, всяка от които дори да беше сама, е достатъчна. Не го правя защото всички ги знаем.
Някой може ли да ми посочи една единствена причина да правя обратното. Освен, може би, че никой не купува.
В момента тренда на 15 и 30 е нагоре, но има МАКД дивергенции на 15,30 час, така че не е изключено да се спре на трендлинията на горната страна на каналчето на 1,2120, и да се образува хедендшоудърса на Bnight.
Гледам че ми се е сплело едно кълбо от 6-7 трендлинии на 1,2200 за утре предиобяд. Освен обърнат ХШ на 4 часа с пробит неклайн, виждам и един симетричен триъгълник на 4ч. За утре може да останем в рамките на тази консолидация.
PPP и за всички дълги в долари в момента ми прави впечатление че на 1H имаме H&S при това като по учебник върха е 1.2169 ляво рамо 1.2140 дясно рамо сигурно и то ще е някаде там Цел на формацията под 1.2060 евентуално тест на 1.20. Дон Карлос радвам се да те видя отново във форума. Желая ти много късмет на форекс-а твоите мнения са полезни за много хора и се надявам по-често да те виждаме тук. Късмет и на всички останали.
Златото е страх и нищо повече.А да страх от долара , не го искат предпочитат златото.Е как да го искат - петрола е скъп адски бих казал особенно за сезона , с долара всичко може да стане - доказано към момента и доста поевтеня спрямо петрола.Ето ти връзка и работи и какво да му оценят на долара , приказките -фундаментални и разни цифри или е по-важно колко плащаш.
Здравей! Ами международното положение е сравнително спокойно,
да му се ненадяваш чак! Да видим нашите европейци днес и утре
какво ще измудрят.
А за пазара мисля следното: тази седмица Бъфет и фондовете му
очевидно си кротуват. Или са покрили всичките си позиции или те
самите са се покрили временно. В момента само инерционните сили
задържат долара относително скъп и в тесен рейндж. Иначе ако ги
нямаше тези сили, сигурно ти е ясно, че доларът бая щеше да се
озори при няколкото лоши данни от САЩ напоследък. Но ако Бъфет
и компания продължат да си траят още известно време, инерционните
сили ще отслабнат и доларът ще поолекне. Това в краткосрочен и
средносрочен план. А в дългосрочен мнението си съм го казал отдавна -
по принцип EUR/USD се стреми към 1.08/12 - около курса при въвеждане
на еврото.
А аз си стискам доста дългите кабели. Суапът е в моя полза, така че нищо
не ме притеснява. Както се казва хляб и вода не искат.
Успех и на тебе!
Ако ситуацията в момента може вярно да се опише по следния начин:
Долара и златото са в отношения помежду си, различаващи се с отношенията между долара и останалите валути (долара пада спрямо златото, но не и по отношение на валутите). Тогава можем да твърдим, че златото и долара са в качествено отношение различни в сравнение с останалите валути.
от тук е много близо до заключението, че ония, които не са склонни да гледат на долара като недооценена към момента валута, може би грешат?
Има два бара с големи шипове-сенки и би следвало да потъне още малко в третия и после да изплува - трябва да е с третия или четвъртия бар.Да видим дали ще стане!
Коментар