IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отиваме на 1.2920, късите ще донесът успех с около фигура от това ниво, след това 1.3080...

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
      Здравейте, късите евра могат да се играят едва от 1.3080, преди това са обречени.

Успех ви желая!
      spored men ot 1.2940 ili ot 1.3170 po veroqtno purvoto

Коментар

• И аз добавих на 2816

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Масово отново сме къси в евра хехе, факта е факт технически еврото е за надолу, но да видим, аз наистина ще се радвам на едно качване 2817 сега за да задейства моя много добра добавка с много къс стоп

Koko тактика. Затова те уважавам. Добавих на 1.2814 и 1.2818, средно 1.2814. Стоп 1.2830

Коментар

• Здравейте, късите евра могат да се играят едва от 1.3080, преди това са обречени.

Успех ви желая!

Коментар

• Американците се мразят доста май )
              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Масово отново сме къси в евра хехе, факта е факт технически еврото е за надолу, но да видим, аз наистина ще се радвам на едно качване 2817 сега за да задейства моя много добра добавка с много къс стоп

Коментар

• А за еуродолар вече ти ще си спонсора, бъди сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                    Колеги ,виждам ,че отново отваряте къса евройена,явно нищо не сте научили от мен...
                    ))
                    Колега, ти правиш пари от дълги евройени, а ние от къси...какъв е проблема?

Коментар

• Добре колеги,онези от вас,които отварят къси евродолари и евройени нека продължават в същия дух,вие сте моите спонсори.Аз отивам на фитнес и след това ще дойда да касирам вашите стопове

Коментар

• Хоската според мен за еврото не си прав. Мисля че това качване до момента отговаря на всичко за да е нормална корекция на падането от 1.2977 до 1.2481. Така че според мен това покачване отваря доста път на долара за нещо под 1.2481. Реално за момента късият вариант е доста по разумен. Успех.
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Колеги ,виждам ,че отново отваряте къса евройена,явно нищо не сте научили от мен.Аз затворих поредната си добавка на 100п профит,сега имам нова добавка :
                          add long eurjpy 146.70 stop146.50 t/p 147.70

При еврото сме само нагоре засега,така че внимавайте с късите и там
                          При кабела корекцийката свърши,добавям и там:
                          add long gbpusd 1.8430 stop 1.8400 t/p 1.8560

Коментар

• long usd/cad 1.1122

Коментар

еурокаст изкараха рекордно ниско ниво безработица в еврозоната за последните 4.5г и щом това неможе да бие 2820 има шанс

И аз бях за 146.97, но влязох Къс EUR/JPY 146.92. Лимита - в движение ще го реша.

Коментар

еурокаст изкараха рекордно ниско ниво безработица в еврозоната за последните 4.5г и щом това неможе да бие 2820 има шанс
                                това не е добре за нашите позиции тия добри за някои данни.
                                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

Working...
                                X