IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко

Az prodadoh ot 8324 no zatvorih i kupih ot 1.8193 zaradi kanala na 4h, imam ideia 4e na hamerikan4etata ve4e ne im e mnogo izgodno evtino evro - triabva da goniat 1.2450-1.2730 predi da testvat 1.18 eventualno no tova e dosta razmito vajnoto e da se predvidi nepredvidimoto

Коментар

• EUR/USD

Обърнатата H&S 1h, явно няма да се довърши, или не знам.
      Настъпи ужасна бъркотия )) Успехи на всички !!!

Коментар

• Коко

За купуване не знам , дори и позиция от 1.2060 купено евро нямам идея как ще се развие.Бях писал , че и човека не следи какво става !А тя тази истерия с Европа е много преувеличена и някакъв експеримент.Лесно им е на американчетата , като го закъсат тука и тичат в някоя банка , да попълнят формуляри и като си направят една голяма добавка в много пъти към сметката и се спасят.За българчетата не стоят така нещата.Затова ме дразни като злорадстват , а позицията в обратната посока си е нормално да я има.Ползваме Бъни и е дало продажба от 1.8260.
        D.Y.F-091066

Коментар

• supertarder

az go kupih za proba

Коментар

• verdi

Не злорадствай , кой е казал че ще се влезе по индикатор пробивът не успя за съжаление въпроса е около 60 какво ще става при кабела.И дали ще стигне до там.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Евро яма

Некои велики анализатори пак ще ги отнема .....

Коментар

• Евро яма

Привет народе, лично мнение и прогноза: до 30 минутки тест на 1.2080 за EUR/USD

Коментар

• Евро яма

Аз като по-тъп си играя късо и хич не ми пука, както неведнъж съм казвал - тренда е в една посока, докато няма доказателство че обръща.

Коментар

• EURGBP

-

Коментар

• EURGBP

kakto se kazva na pe4eliv6ite 4estitosutrinta si otmenih sell ordera na 1.8314....nqkoi ima l iideq do kade 6te go smyknat gbp/usd?

Коментар

• EURGBP

Кабела беше пръв на фронтовата линия във войната с/у долара. Предаде се с малко бой, очаквам и другите кандидат войници скоро да развеят бялото знаме.

Коментар

• EURGBP

sorry

Коментар

• Koko

Iz4akai 12 az za tova darja krosa pak sled novinite shte e iasno

Коментар

• Koko

Какво мислиш по въпроса?

Коментар

• Koko

Пробив на 2,2992 е още по-сериозен сигнал за продажба и добавка в късата позиция.

Коментар

Working...
                                X