If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хубаво, че си затворих дългите кабели само с 3 п заягуба, сега щяха да са 45 загуба евентуално.
С късо евро се чувствам повече от комфортно, а и с къс стоп 21 п мога да отида да пия един сок и да оставям да копа доларчето.
ГГГ, впечатлен съм от анализа ти. Поздравявам те искрено за придобитите умения.
Аз оставам само със ордер продажба от 1,2157 и стоп 1,2208 и мисля да продам паунд/франк от 2,3105. Сега видях, че докато съм писал го е отнесло като бръмбар сламка, без дори да успея да си сложа ордера(здраве да е). Междувременно махнах сел ордера от 57 и продадох евро от 2188 със стоп 1,2209.
Podbudite mi v sluchaia sa malko skromni. Sledvam edin opredelen plan na razvitie i go igraia do greshka. Ste pusna niakolko grafiki, pochni ot nomer 2. Tova sa chast ot nestata, koito prastah na klientite si, no veche sa minali i ne e problem da gi pusna. Poslednata grafika ima okolo 35% shans da se sluchi. Zonata okolo 1.2130-20 e mnogo silna i veroiatno ste predizvika dvizenie kum 1.2250, no ima variant da bude probita i da vidim 1.1860 skoro. Prichinata opcii na stoinost nad 5mlrd na 1.20. Ednite ste butat natam, drugite ste gi paziat v pari. Ineteresna bitka i tia ste probulzi do drugia petuk.
Pri kabela imame pochti zavurshen 5 vulnov cikul nagore, koeto ste doide A vulna ot korekciata koiato teche ot 1.80. V neinata pod struktura imame izpulneno ravenstvo mezdu 1-a i 5-a, na malkite grafiki niama zavurshenost, no ochakvam poslednoto 5 da propadne, v sledstvie na natiska pri aud-a i eur-to nadolu.
Poslednata grafika ne e suvet za turgovia, deistvitelnite parametri na strategiata sa leko promeneni, a veroiatnossta da se izpulni e spadnala mnogo poradi tehnicheskata kartina.
Чикаго, швейцареца полудява с/у всички валути, което не значи автоматично падане на долара. Еврп/швейцарец се отблъсна от низходящия канал с лек пробив. Просто швейцареца си поскъпва. Бих предложил продажба при пробив на 2,3110 със сто 2,3240 и цели мноооого надолу.
chf полудява,пробив под 1.2635 и 1.26 - срив...
еur/usd-weekly close над 1.235(Kijun-sen daily)-1.27/1.284(Senkou Span weekly and Kijun-sen weekly).
За мен въпроса е не дали,а кога и по какъв начин(вероятен триъгълник на дневна)...
Бягайте от доларите...
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
ГГГ, изпреварил си ме ти, не знам подбудите ти и ще ми е любопитно да ги науча. На мен ми липсва смелост да продам кабела, но еврото ще го продам от 1,2157 определено. Успех
Затворих дългите кабели с 3 п загуба, сори но нямам нерви с това добиче да се занимавам. Ще пробвам късо при пробив н1 1,2159 или 1,8266. Няма импулс, няма огромни стопове над важни нива и всичко това ме кара да съм особено скептичен към опитите за поскъпване на евро и компания.
Коментар