IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Dobro utro na vsi4ki.Koko kakva ti e viziqta za CAD.Mislq 4e izpalnihme nai-kratkosro4nite celi za down .1.1025/44 izdarzha za sega.

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
      Първоначално изпратено от mitak1969
      Първоначално изпратено от Daylight
      Абе тия малоумници Корейците са изтреляли 10 ракети.
      Да, ама половината неуспешно, трябва да има някой да щипе янките
      Не чудех се просто да си обясна последните движения на пазара, че от никъде не ми се връзваха.
      Какво има да се чудиш, трябваше да се чукнат стопове, за да тръгнем надолу...

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
        Първоначално изпратено от Daylight
        Не чудех се просто да си обясна последните движения на пазара, че от никъде не ми се връзваха.
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
          http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Абе тия малоумници Корейците са изтреляли 10 ракети.

Коментар

• Добро утро и успех!

Коментар

• s moite stopove (

Коментар

• Добро утро, ми той май започна -)
                  http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Добро утро и успешен ден, днес би трябвало да има купон

Коментар

• Браво сеньорито,радвам се ,че си разбрал как се правят благи парички от евройената,продължавай в същия дух.
                      В момента евройената е около 147.25.Когато стигнем 147.50/60 добре ще е да затворим добавките си,за да си гарантираме поредните 100п профит,след което ще чакаме да върне донякъде,за да натоварим дългите отново за цели над 148+

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                        Колеги,тук никой не иска да бъде гуру,просто тези ,които имат повече опит и чувстват,че познават добре накой аспект на форекса се опитват да изложат и демонстрират знанията си.А останалите трябва да си вадят съответните поуки,да черпят идеи и да ги прилагат творчески в изграждане на собствена печеливша тактика.Аз специално най-уверено се чувствам с евройена и се опитвам да ви демонстрирам моята тактика там,но това не значи,че трябва да я прилагате механично,просто вземете това,което ви изглежда удачно
                        ..
                        ,,,a we Xoska ne si me razbral az ne viziram nikogo ot foruma 4estno ti kazvam....stava6e vapros mislq 4e v nedelq se komentira6e...onaq banka neznam si koi fond ...razbira6 li me i adi up ?/YEN madre mia ..a otnosno tova 4e tezi koito imat pove4e opit trqbva da kazvat na drugite kak da pazqt pari4kata si MNOGO PRAV za6toto navremeto nikoi ni6to ne kazva6e i ima6e plqs plqs i po telefonite (6toto nqma6e o6te forumi na BG) kam 3-4-h sutrinta samo se 4uva6e edno tixo psuvane i da mu ...otide stopa a we za krai mamka im ..i ot sorta......aide bratq uspex az ponapravix nqkoq para i go lqgam 4e utre sam na rabota Uspex na vsi4ki
                        Trade the News

Коментар

• Митак ще ти пиша утре

Коментар

• Колеги,при евройената пробихме 147.00,както се очакваше,сега вече излизаме на цели над 148.Първа междинна спирка ще имаме около 147.50,там ще затворя последните ми добавки

Коментар

• mirishe mi na long ot tuka ..dokato go napisha me otwia .. a i pica ne se uplodwa neshto

Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                                Коко, два дена не съм играл, и веднага ми е клъвнало един стоп на 2761/+10 пипа/. Сега се прибирам, и още не съм анализерал нищо. Нямам идея за следващите дни! В такава ситуациия итрая две насрешни, лимитилани с по 12-15 пипа, и утре сутрин ще анализирам пазара. Я камилата, я камиларя!! Ако имаш идея, пошепни! Страшно съм натоварен с други щуротии, и буквално нямам време за по далновидна политика по въроса. Със здраве!
                                Жоре не е ясно тия нива са трудни аз съм сел но трябва да бие някое по-сериозно ниво за да даде нещо сигурно

Коментар

Working...
                                X